15 yaşındaki Aysel'in şüpheli ölümü!

Mardin'in Dargeçit ilçesinde, tek katlı müstakil bir evin damından düştüğü belirtilen 15 yaşındaki Aysel Koçak, yaşamını yitirdi. Aysel'in ölümü şüpheli bulunarak soruşturma başlatıldı.

15 yaşındaki Aysel'in şüpheli ölümü!
15 yaşındaki Aysel'in şüpheli ölümü!
GİRİŞ 21.10.2024 10:10 GÜNCELLEME 21.10.2024 10:10

Mardin'de yürek yakan olay, önceki gün akşam saatlerinde, Dargeçit ilçesine bağlı kırsal Kılavuz Mahallesi'nde meydana geldi.

TEK KATLI EVİN DAMINDAN DÜŞTÜ

DHA'da yer alan habere ve iddiaya göre, tek katlı evin damından dengesini kaybederek düşen Aysel Koçak, ağır yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDI KURTARILAMADI

Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Dargeçit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Koçak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Koçak'ın cenazesi otopsi için morga götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Maliye Bakanlığı enflasyon düzeltmesine karşı denetimlere başladı
Erdoğan talimatı verdi: Sonuna kadar gidin - Gazete manşetleri