Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı!

Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun bir eğlence mekanında çekilen görüntüleri tepkilere neden olmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan "hayasızca hareket" soruşturması kapsamında Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı.

GİRİŞ 21.10.2024 17:25 GÜNCELLEME 21.10.2024 21:18
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerine ilişkin haklarında resen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu için gözaltı kararı verildi.



"Hayasızca hareketler" iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Polat ve Doğu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Dilan Polat ve Sıla Doğu, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat da avukatlarıyla adliyeye geldi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 85
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    kırk yıl hapis istemiyle yargılarsınız bir gün sonra bırakırsınız
    Cevapla
  • Yorumcu 3 saat önce Şikayet Et
    Ifadeleri alinip, salinirlar. Asil suclardan beraat eden kisi, bu hareket icin mi tutuklanacak. Güleyim bari...
    Cevapla
  • Arif 3 saat önce Şikayet Et
    40 yılla yargılanıp nasıl serbest kalıyorlar. Birde sözde kahraman oluyorlar. Bunlar nasıl dışarda? Hakimleri de soruşturmalı.
    Cevapla
  • Mert 3 saat önce Şikayet Et
    Başlarına büyük iş gelecek,alenen devlete ve millete kafa tutuyorlar,bu işin sonu onlar için hayırlı olmaz,devlet sabır eder,sonu kötü olur.
    Cevapla
  • Neczat GNC 3 saat önce Şikayet Et
    Nedir bunlar ya Türk örf adet ve geleneklerini bozmak için yetiştirilmiş birer ajan bunlar. Çocuklarınıza izlettirmeyin bu mahlukatları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dört bir yanda sevinç! FETÖ elebaşının ardından tatlılar dağıtıldı davullar çalındı
MSB'den 'Fetullah Gülen' açıklaması: 'Vatansız olarak öldü'