MSB'den 'Fetullah Gülen' açıklaması: 'Vatansız olarak öldü'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık açıklamasında, "Vatansız olarak öldü" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 21.10.2024 16:08 GÜNCELLEME 21.10.2024 16:15
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ:  Milli Savunma Bakanlığı'nın, sosyal medya hesabından silahlı terör örgütü elebaşı terörist Gülen'in ölümüne ilişkin açıklama yapıldı.

Bakanlık yaptığı açıklamada; teröristbaşı Gülen'in 'vatansız' olarak öldüğünü kaydetti, "Mankurtlaştırdığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar verdi" ifadelerini kullandı. 

FETÖ elebaşı Gülen'in nerede öldüğü ve cenazesinin nerede tutulduğu belli olduFETÖ elebaşı Gülen'in nerede öldüğü ve cenazesinin nerede tutulduğu belli oldu

FETÖ'de yeni kavga: Fetullah Gülen'in ölümünü gizlediler mi? FETÖ'de yeni kavga: Fetullah Gülen'in ölümünü gizlediler mi?

Bakanlığın açıklamasında şunlar kaydedildi;

"Mankurtlaştırdığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür. Bu hainin “vatansız” olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir.

"FETÖ İLE MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK"

Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır. Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemiz, kökleri kazınana kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Bu vesileyle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor; gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz."

 

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Yılmaz 2 saat önce Şikayet Et
    Darısı fetönün, daha hala peşinden gidenlere, ateşi bol olsun.
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    bu hainin vatanı amerikaydı orada gömülsün türkiyenin topraklarına gömülmesin
    Cevapla
  • Abdullah Aydın 3 saat önce Şikayet Et
    Onlar için vatan kavramı yok yanlızca idolojilerinin menfaati vardır gerisi teferruattır.
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti üzerinde olsun. Yeri cehennemin dibi olsun. Kiliseden Hristiyan mezarlığına, oradan da cehenneme.
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Cehennem ebedî yurdu olsun. Ateşi her daim artarak rahat yüzü görmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teröristbaşının yeğeni Kemal Gülen'in gözyaşları!
MSB'den 'Fetullah Gülen' açıklaması: 'Vatansız olarak öldü'