Sözler Köşkü hesabından skandal Fetullah Gülen paylaşımı!

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ABD'de hayatını kaybetti. Sözler Köşkü isimli dini yayınlar yapan sosyal medya hesabından ise skandal bir paylaşım geldi.

Sözler Köşkü hesabından skandal Fetullah Gülen paylaşımı!
Sözler Köşkü hesabından skandal Fetullah Gülen paylaşımı!
GİRİŞ 21.10.2024 23:49 GÜNCELLEME 22.10.2024 00:15

15 Temmuz hain darbe girişiminin mimarı teröristbaşı Fetullah Gülen, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde can verdi.

Vatansız bir şekilde ölen vatan hainini ölümü Türkiye'de büyük bir sevinçle karşılanırken Gülen'i destekleyenlerin ise maskesi düşmeye devam etti.

SÖZLER KÖŞKÜ'NDEN SKANDAL PAYLAŞIM

Bazı isimlerin ve sosyal medya hesaplarının Gülen'e terörist demekten imtina ettikleri hatta destek vermeleri dikkat çekti. Sözler Köşkü isimli dini yayınlar yapan sosyal medya hesabı da onlardan biriydi.

TERÖRİST GÜLEN'İ HAYIRLA ANDILAR

Sözler Köşkü isimli İslami yayınlar yapan hesabın X platformu üzerinden yayınladığı mesaj büyük tepki çekti. Terörist Fetullah Gülen'e methiye amaçlı olduğu anlaşılan paylaşımda "Allah bazen seni kendisine döndürmek için bazı şeyleri senden alır ve bu senin için hayırlı olandır" ifadelerine yer verildi.

TEPKİ GELİNCE SAATLER SONRA GERİ ADIM ATTILAR

Sözler Köşkü hesabının paylaşımını fark eden binlerce kişi büyük tepki gösterdi.

Tepkilerin ardı arkası kesilmeyince Sözler Köşkü hesabı önce paylaşımı sildi. Sonra ise Ömer Halisdemir mesajlı yeni bir paylaşım yaptı. Tepkiler gelene kadar FETÖ elebaşına tepki göstermeyen hesabın çark etmesi manidar bulundu. Paylaşım zoraki olarak yapıldı yorumlarında bulunuldu.

Askeri kamuflajlıya dikkat! FETÖ'cüler, elebaşı Fetullah Gülen'in çiftliğinde toplanıyorAskeri kamuflajlıya dikkat! FETÖ'cüler, elebaşı Fetullah Gülen'in çiftliğinde toplanıyor

FETÖ’de tartışma başladı: Türkiye’ye teslim olalımFETÖ’de tartışma başladı: Türkiye’ye teslim olalım

Teröristbaşının yeğeni Kemal Gülen'in gözyaşları! Teröristbaşının yeğeni Kemal Gülen'in gözyaşları!

MSB'den 'Fetullah Gülen' açıklaması: 'Vatansız olarak öldü'MSB'den 'Fetullah Gülen' açıklaması: 'Vatansız olarak öldü'

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin Güran davasında iddianame hazırlandı: 4 isme ağırlaştırılmış müebbet istemi
200 milyar dolar için sinsi plan! Ölmeden önceki hastalığı bu yüzden gizlenmiş