Gaziosmanpaşa'da halı sahada çıkan yangın söndürüldü

Gaziosmanpaşa'da kumaş deposu olarak kullanılan halı sahada yangın çıktı. Yangın halı sahanın yakınında bulunan fabrikaya da sıçradı.Dumanlar İstanbul'un birçok noktasından görülürken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

GİRİŞ 22.10.2024 14:17 GÜNCELLEME 22.10.2024 14:17

Son dakika: Yangın, saat 10.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde çıktı. Edinilen bilgiye göre, kumaş deposu olarak kullanılan halı sahada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede halı saha yakınında bulunan fabrikaya sıçradı. Yangına olay yerin sevk edilen Gaziosmanpaşa, Mahmutbey, Başakşehir, Beşiktaş, Kadıköy, Sultangazi, Bakırköy, Şişli itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken 5 kişinin dumandan etkilendiği öğrenildi. Halı saha yakınında bulunan hafif ticari araç yangından zarar gördü.Kontrol altına alınan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

'KONTROL ALTINA ALINDI'

Yaşadığı korku dolu anları anlatan bir fabrika çalışanı, "Herkesin koşturmasını görünce yangın çıktığını anladık biz aşağı indik. Halı sahada yangın çıktı. Çok yakın olduğumuz için bize sıçradı. Büyük ihtimalle en büyük zararı gördük" dedi. Olay yerinde incelemelerde bulunan Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden ise, "Ayakkabı fabrikamızın deposunda başlayan yangın, şu an itibarıyle arkada gördüğünüz şekilde kontrol altına alındı" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Bahçeli'nin Öcalan çağrısına DEM Parti'den yanıt geldi!
İşte FETÖ'de kavgaya sebep olan mal varlığı