MHP Lideri Devlet Bahçeli: 'Seçimler zamanında yapılacak!'

Son dakika: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında; "Türkiye’de güven bunalımı yoktur. Seçimler zamanında yapılacaktır. Ve herkes siyasi hesabını buna muvaffık yapmak durumundadır." dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli: 'Seçimler zamanında yapılacak!'
MHP Lideri Devlet Bahçeli: 'Seçimler zamanında yapılacak!'
GİRİŞ 22.10.2024 12:38 GÜNCELLEME 22.10.2024 13:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, gündeme ve siyasete ilişkin açıklamalarında tarihi bir çağrıda da bulunarak; "Türkiye'ye getirilirken her türlü hizmete hazırım diyen teröristbaşı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar çoktur." dedi. 

"SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAK"

Bahçeli, konuşmasında erken seçim tartışmalarına da değinerek, "Seçimler zamanında yapılacak" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den Gülen açıklaması: Türkiye'de gömüleceği bir toprak yok!Bahçeli'den Gülen açıklaması: Türkiye'de gömüleceği bir toprak yok!

Bahçeli'nin konuya ilişkin açıklaması şu şekilde;

"İç ve işgal cephesi gemi azıya almıştır. Türkiye'de güven bunalımı yoktur. Buna karşın bunayan bulaşık tipler vardır. Seçimler zamanında yapacaktır. Ve herkes siyasi hesabını buna göre yapacaktır. İstanbul Baro seçiminde, başkan seçilen eski CHP'li ismin 4 maddeye dokunmayı ima etmesi yeni bir tuzağı göstermektedir. Anayasanın ilk 4 maddesine nasıl dokunulacağını açıklaması ikaz ve tavsiyemizdir. Baş olan ayaklar akıllı olsun, asabımızı bozmasın."

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    En doğrusuda öyledir başkanım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçeli'den tarihi çıkış: Teröristbaşı Öcalan DEM grubundan örgütü lağvettiğini haykırsın
Ali Koç'un sabrı taştı! Fenerbahçe 'rekor transfer' için karar aldı