FETÖ’nün ölümünün ardından 119 hesap engellendi

FETÖ’nün ölümünün ardından terör örgütünü övücü paylaşımlar yapan ve aralarında Hakan Şükür, Cevheri Güven, Ekrem Dumanlı gibi isimlerin de olduğu 119 hesap engellendi.

FETÖ’nün ölümünün ardından 119 hesap engellendi
FETÖ’nün ölümünün ardından 119 hesap engellendi
GİRİŞ 22.10.2024 23:09 GÜNCELLEME 22.10.2024 23:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ABD'nin Pensilvanya eyelatinde yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü. Elebaşı Gülen'in ölüm haberi sonrası FETÖ'cü hesaplar sosyal medyada provokasyonlarını artırdı. Twitter (X) flaş bir karar alarak FETÖ'cü hesaplara erişim engeli getirdi.

FETÖ'nün propanda aygıtı konumunda olan ve psikolojik harekat yürüten 119 sosyal medya kullanıcısında X platformunda erişim engeli getirildi. Engellenen hesaplar arasında Hakan Şükür, Ekrem Dumanlı, Cevheri Güven gibi isimler yer alıyor.

Öte yandan kararın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile X yetkilileri arasında görüşmenin ardından alınması dikkat çekti. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Fatih Sayan, "X şirketinin Türkiye'den sorumlu yeni yetkilileri ve hukuk bürolarıyla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Milli menfaatlerimiz doğrultusunda atılacak ortak adımları detaylı bir şekilde istişare ettik. Muhataplık ilişkilerimizin güçlenmesinden memnuniyet duyuyoruz." açıklamasında bulunmuştu.

İşte o hesaplar: 

 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 18
  • Misafir 22 dakika önce Şikayet Et
    hayret Ne hesapları var acaba
    Cevapla
  • Mehmetx 25 dakika önce Şikayet Et
    Nerede Türkiye de mi engellendi :)
    Cevapla
  • Abdullah 33 dakika önce Şikayet Et
    İsrail ulusal güvenlik bakanını tehdit ettiğim için X te ben de engellendim. Benden 'pardon, özür dilerim, yanlış oldu' deyip paylaşımımı silmemi istediler. Ben ise geri adım atmadım, daha sert bir açıklama yaparak X yöneticilerine de resimi çektim. Yaklaşık 2 aydır hesabım askıda. Ne açıyorlar, ne de hesabımı kapatıyorlar.
    Cevapla
  • kahraman 1 saat önce Şikayet Et
    Netenyahunun oğlunu tehdit ettiğim için bende engellenmiştim twitterda , devlet bi el atsa
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Ederi 1$ olan ezikler yallah cehenneme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FETÖ’nün ölümünün ardından 119 hesap engellendi
Devlet Bahçeli'nin çıkışı sonrası MHP'den son dakika açıklaması!