Afyonkarahisar'da zincirleme kaza: Karakol komutanı şehit oldu!

Afyonkarahisar'da, meydana gelen ve 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, karakol komutanı olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ali Durgut hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 23.10.2024 12:46 GÜNCELLEME 23.10.2024 12:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 Afyonkarahisar'da 8 aracın karıştığı ve 15 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında hastaneye kaldırılan yaralılardan karakol komutanı olduğu öğrenilen astsubay yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

KAZADA 16 KİŞİ YARALANDI

Kaza, Çay ilçesine bagli Çayıryazı köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aşırı sis nedeniyle sabah erken saatlerde yaşanan zincirleme trafik kazasında 8 araç birbirine girdi. 2 tır, 1 kamyon, 1 kamyonet ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 16 kişi yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. 

KARAKOL KOMUTANI ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Yaralılardan Karaadilli Jandarma Karakol Komutanı olduğu belirtilen Astsubay Ali Durgut yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Durgut'un henüz 10 gün önce karakola komutan olarak atandığı ve izinden döndüğü aktarıldı.

Kazanın ardından jandarma tarafından olay yerinde detaylı inceleme yapıldı. Kaza nedeniyle karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kaldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir Hurmiye 32 dakika önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesinMur içinde yatsın
    Cevapla
  • Misafir 54 dakika önce Şikayet Et
    bir askere bu vahim olayda sehitlik sivillere oldu demek cok sacma sehitlik sadece savas ve allah yolunda olur dimi
    Cevapla
  • Kartal bey 1 saat önce Şikayet Et
    Bu yol doğuyu batıya bağlayan yol ne hikmetse bu yol yapılmıyor yıllardır ölümlü kaza oluyor hiç bir siyasi bu yolla ilgilenmiyor yazık giden canlara Allah rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
  • ESKİL 1 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, Mekânı cennet olsun
    Cevapla
  • Numan dogan 1 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası Başkanı en büyük endişesini açıkladı
Hulusi Akar: Cin şişeden çıktı artık kendimiz yapacağız!