Amanos Dağları'nda orman yangını!

Son dakika haberi: Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Amanos Dağları eteklerinde orman yangını çıktı. Alevlere müdahale sürüyor.

GİRİŞ 23.10.2024 12:12 GÜNCELLEME 23.10.2024 12:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika orman yangını haberi... Küllü Mahallesi'ndeki ormanda, dün saat 12.00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbarla bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 2 yangın söndürme uçağı, 1 helikopter, çok sayıda arazöz ve orman işçisi sevk edildi.

Arazinin sarp olması nedeniyle yangını kontrol altına almakta güçlük çeken ekipler, havanın kararması ile havadan müdahaleye ara verdi.

HELİKOPTER VE UÇAK DESTEĞİ 

Gece boyu karadan sürdürülen çalışmalara, sabahın erken saatlerinde helikopter ile uçaklar yeniden destek vermeye başladı. Yangının yerleşim yerlerini tehdit etmediği belirtildi.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Anadolu 4 saat önce Şikayet Et
    Önce ormanı kesir sakarlar sonra yakarlar sonra parsel parsel satarlar yaylacılara sonra af gelir yaylacılara evleri resmi olarak kiraya verilir bu arada cebini dolduran başka bir yeri çoktan kesip satmış ardından yaktırmıştır,
    Cevapla
  • Ali 4 saat önce Şikayet Et
    Küllü, Osmaniye sınırlarında bir köy. Tez zamanda söndürülür inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi...IMF'den Türkiye'deki asgari ücrete ilişkin açıklama
Narin dereye böyle götürülmüş! 130 kamera incelendi, son görüntüleri ortaya çıktı