Son dakika... İşte TUSAŞ'a sızarak saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden ilk görüntüler

Son dakika haberine göre TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısını gerçekleştiren teröristten ilk görüntüler düştü.

GİRİŞ 23.10.2024 16:47 GÜNCELLEME 23.10.2024 19:52
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) terör saldırısı düzenlendiği terör saldırısında 4 kişinin şehit olduğunu, 14 kişinin yaralandığını söyledi.

TUSAŞ'a sızarak saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden ilk görüntü

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısını gerçekleştiren teröristten ilk görüntüler düştü.

TUSAŞ'a sızarak saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden ilk görüntüler

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin uzun namlulu silah kullandığı görüldü.

Teröristlerin TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine geldiği araç.

TUSAŞ'a sızarak saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden ilk görüntü

TUSAŞ'a saldıran teröristlerin üzerinden çıkanlar

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 202
  • kale 32 dakika önce Şikayet Et
    1.İçeride köstebek olma ihtimali var2.Güvenlik zafiyeti adamlar rahat bir şekilde turnikelerden geçiyor benim gördüğüm girişte vurulmalıydı
    Cevapla
  • Savunma 48 dakika önce Şikayet Et
    Yunan botlarının kıyılarımıza kadar gelmesi, Yunan askerinin kıyı (topağımıza)mıza korsan çıkışı ve bu saldırı. Güvenlik açığımızı gözden geçirmeli işten anlamayan lafçıları uzaklaştırıp işinin ehli kişileri yetkilendirmeliyiz.
    Cevapla
  • Kahraman 53 dakika önce Şikayet Et
    Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar bu hainler bu köpekler içimizdeki köpek hainlerden bilgi almışlar belli keşif bilgisi bunlara ya polisler ya bekçiler birileri yardım etmiş rastgele gelmemişler bunlar içerdeki hainler bu hainlere yardım etmiş
    Cevapla
  • Salih Tuğra 1 saat önce Şikayet Et
    güvenlik açığı. baṣka bir açıklaması yok.
    Cevapla
  • güvenlik 1 saat önce Şikayet Et
    bu kadar kritik tesislerde giriş kapılarını gören çatılarda keskin nişancılar olmalı. kameralar birkaç kişi tarafından izlenmeli. tesis alanı çok daha geniş, belki bir köy büyüklügünde etrafı çevrili bir alan üzerine kurulmalı. giriş kapıları kimliksiz aşılamamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Narin Güran cinayetinde ilk duruşma tarihi belli oldu
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışına kim ne dedi?