TBMM Başkanı Kurtulmuş, TUSAŞ'taki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı

Son dakika haberi: TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TUSAŞ'taki terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GİRİŞ 23.10.2024 18:12 GÜNCELLEME 23.10.2024 19:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Ankara Kazan'da TUSAŞ'a yönelik terör saldırı düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ'taki terör saldırısında 3 şehidin olduğunu, 14 kişinin ise yaralandığı kaydetti. Terör saldırısına ilişkin tepkiler peş peşe geliyor.

Saldırıyı lanetleyenlerden biri de TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Kurtulmuş, yaptığı açıklamada; şehitlere Allah'tan rahmet dilerken, terörle mücadelenin kararlı bir şekilde süreceğini kaydetti. 

Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde;

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan menfur saldırıda can veren şehidlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Teröre, destekçilerine ve arkasındaki karanlık odaklara karşı yürüttüğümüz güçlü ve tavizsiz mücadelemizi, terör bu topraklardan sökülüp atılıncaya kadar kararlı bir şekilde sürdüreceğiz."

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kadıköylü 1 saat önce Şikayet Et
    Bebek katili siyonist terör devleti İtrail ve ortağı terör destekçisi amerika ile İngiltire nın organize ettiği, ilgili yabancı büyük elçiliklerin yardım ve yataklık ettiği bu terör saldırısına karşılık olarak suriyedeki terör kamplarının kül ve buhara dönüştürülmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • Ankaralı 1 saat önce Şikayet Et
    Açıklama isdemiyoruz icraat gerekli neyin açıklamasını yapıyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özel Harekat ekipleri, TUSAŞ'a helikopter ile sevk edildi
Son dakika: TUSAŞ'a bombalı saldırı! Çatışma çıktı...İlk görüntüler