Teröristler gasp ettikleri ticari taksinin şoförünü şehit etti

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısında 2 teröristin kullandıkları ticari taksiyi gasp ettikleri belirlenirken, taksi şoförün şehit edildiği açıklandı.

GİRİŞ 23.10.2024 19:19 GÜNCELLEME 23.10.2024 22:46
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısında 2 teröristin gasp ettikleri 06 JMT 07 plakalı ticari taksiyle geldikleri belirlenirken taksi şoförü M.A.’yı şehit ettikleri açıklandı. 

İddiaya göre saat 15:00 sıralarında kendilerine çift görüntüsü veren iki terörist, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) 12 kilometre uzaklıkta bulunan 3 kardeşin işlettiği Kazan Arslan Taksi durağına gelerek, şehir merkezine gitmek istediklerini söyledi.

Yapılan araştırmada 06 JMT 07 plakalı aracı kullanan Murat Arslan'ın durakta olmadığı belirlendi.

TERÖRİSTLER ÇİFT GÖRÜNTÜSÜ VERMİŞ

Teröristlerin saat 15:00 sıralarında kendilerine çift görüntüsü vererek el ele durağa geldikleri ve sırt çantalarıyla birlikte şehir merkezine gitmek istediklerini belirterek taksiye bindikleri ortaya çıktı.

YOLDA İNFAZ ETTİLER

Erkek terörist Murat Arslan'ın yanına kadın terörist ise arka koltuğa oturdu. Kadın terörist tenha bir bölgede sigara içme bahanesiyle aracı durdurup çantadan çıkardığı silahla taksi şoförü Arslan'ı infaz etti. Arslan'ı arka koltuğa yatıran erkek terörist direksiyon başına geçerek yola devam etti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) önünde inen teröristler etrafa gelişi güzel ateş ederek içeriye doğru ilerledi. Diğer terörist ise giriş kapısına bombalı saldırı düzenledi.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 84
  • Aydos 30 dakika önce Şikayet Et
    Koruma konusunda,Cahillik diz boyu,yazıklar olsun Tüsaşa.
    Cevapla
  • Mesken Sahibi 35 dakika önce Şikayet Et
    Bu tip stratejik birimler özel güvenlikle korunmaz. Bunu çocuklar bile bilir.
    Cevapla
  • Murat 41 dakika önce Şikayet Et
    Cehennem odunları.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Ticari taksilerde merkezi kamera kaydı vardır.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim çok üzücü tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bulgar basını: Türkiye'ye ödemeyi durdurduk
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışına kim ne dedi?