Son Dakika: İstanbul'da güvenlik zirvesi: Başkan Erdoğan başkanlık etti

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Atatürk Havalimanı'nda güvenlik zirvesi gerçekleştirildi.

GİRİŞ 24.10.2024 19:14 GÜNCELLEME 24.10.2024 20:08
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'dan İstanbul'a döndü.

Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndaki Devlet Konukevi'nde düzenlenen güvenlik toplantısına başkanlık etti.

"TERÖRİSTAN KURULMASINA MÜSAADE EDİLMEYECEK"

Toplantıda, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı ile terörle mücadeleye ilişkin atılan ve atılacak adımlar ele alındı.

Terörle mücadelenin ve terörsüz bir Türkiye için cansiparane çalışmaların süreceği ve sınır ötesinde bir "teröristan" kurulmasına asla müsaade edilmeyeceği belirtildi.

Toplantıya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, MİT Başkanı İbrahim Kalın, İletlişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de katıldı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • gerçekler 12 dakika önce Şikayet Et
    chp gelen başkanı Türkiyeyi peşkeş çekmeyi teklif etti terör örgütüne
    Cevapla
  • Türk gençliği 24 dakika önce Şikayet Et
    Milli savunma bakamlığına ait iban bilgisi paylaşılmalı, ülkemizin güvenliği için bağış kampanyası başlatılırsa Türk milleti gerekeni yapacaktır. Proje olarak da bağış kampanyaları sınıflandırılabilir. Anka projesi, Atak helikopteri geliştirme projesi, kızıl elma projesi diye insanlar dilediği projelere katkıda bulunarak ülkesine yani geleceğine, güvenliğine katkı sağlamış olacaktır.
    Cevapla
  • Casper 43 dakika önce Şikayet Et
    Blöf politikasıyla bu olmaz.Önce blöf olayından vazgeçelim.Multecileri kamplara alın ab geri kabul anlasmasini iptal edin..Adam pkk ya 300 bin tir lojistik verdi keza hava savunma sistemi dahil..yetmedi devlet gibi işleyiş kurdu sadece fiilen ilan etmediği kaldı biz hala ansızın mansizin diyip duruyoruz..Baris pınarın yarıda kesmek büyük hataydı..hep anlaşmalarda kazık yedik
    Cevapla
  • Casper 15 dakika önce Şikayet Et
    Tsk destekli milli Suriye ordusu asiretlerden devşirme ama tsk ya destek oluyor..keza sayısı malesef yetersiz 10/12 bin bandında.. 2 milyondan fazla eli silah tutabilecek izmandot suriyeli erkek ülkemde gezinecegine ya bu adamları kampa alin yada mso ya katılmaya zorlayın.1 milyon adam katilsa suriyede hiç bir güç önünde duramaz.Vatan isteyen diyetini ödesin yeter gezdikleri
    Cevapla
  • Ekrem 1 saat önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım o tesisler ülkemizin ve bizlerin gözbebeği aynı şekilde orda çalışanlarlada gurur duyuyoruz bu şekilde bulunan bütün tesislerimizin ve çalışanların güvenliği çok önemli en yüksek seviyede koruma sağlansın sizleri seviyoruz
    Cevapla
  • Ayna 1 saat önce Şikayet Et
    Sorumlu yetkililer ISTIFA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Derbide oynayacak mı? TFF, Yunus Akgün'ün cezasını açıkladı
BM'den TUSAŞ açıklaması: Destekçiler hesap vermeli!