'Türkiye'nin BRICS'e üyeliği Hindistan tarafından engellendi' iddiaları yalanlandı

İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'nin BRICS'e üyeliği Hindistan tarafından engellendi” iddiası doğru değildir' açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 24.10.2024 21:26 GÜNCELLEME 24.10.2024 21:29
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

"Türkiye'nin BRICS'e üyeliği Hindistan tarafından engellendihaberleri DMM tarafından yalanlandı.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı BRICS Zirvesi kapsamında düzenlenen Genişletilmiş Liderler Oturumu’nda diğer ülkelerin üyelik süreci gündeme gelmemiştir.

Zirvede BRICS topluluğunun genişlemesiyle ilgili süreç ele alınmamıştır. Dolayısıyla Hindistan’ın Türkiye'nin BRICS üyeliğine engel olduğu iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Resmi kaynaklar dışında yapılan açıklamalara itibar etmeyiniz."

BRICS Aile Fotoğrafı! Liderler Erdoğan'ı beklediBRICS Aile Fotoğrafı! Liderler Erdoğan'ı bekledi

Erdoğan'dan tarihi BRICS zirvesinde önemli mesajlar: 'TUSAŞ'a saldırı alçakça!'Erdoğan'dan tarihi BRICS zirvesinde önemli mesajlar: "TUSAŞ'a saldırı alçakça!"

Putin'den BRICS için yeni teklifPutin'den BRICS için yeni teklif

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Gurbet 52 dakika önce Şikayet Et
    Hindisdan türkiyenin brc üyeligini kabul etmedi açıklamasını Alman bild gazetesi Siyonistlerin gazetesi sahibi sprenger onlar yaptı Çünkü Almanya'yı siyonistler yönetiyor.
    Cevapla
  • Kamil 26 dakika önce Şikayet Et
    Hindistan büyük güçlerinin oyun sahasında ortada kalıyor . Netice'de İngiliz Emperyalizminin egemen olduğu bir ülkedir . ABD , Hindistan'a CAATSA yaptırımı uygulamıyor . Rusya ve Çin ise Hindistan olmadan Dolar Hegemonyası ile mücadele edemeyeceklerini biliyorlar . Hindistan , Bloklar arasında kendi saflarına çekmeye uğraştıkları şımartılan bir ülkedir .
    Cevapla
  • Şükrü 1 saat önce Şikayet Et
    Almanya tam olarak itrail uşağı olmuş ikiyüzlü yaratıklar
    Cevapla
  • Kamil 56 dakika önce Şikayet Et
    Niye olmuş ? Çünkü , Siyon Küreselcilerinin dünyayı idare ettiğini iyi biliyor . Kendi menfaatini düşünüyor ; Endüstri ve Ticaret Devi Almanya , Diyor ki ; Nereden gelecek bu değirmenin suyu ? Ona göre politika belirliyor . Amerika ile kötü olmuyor .
    Cevapla
  • Kamil 1 saat önce Şikayet Et
    Avrupa Birliğinin kuruluşunda Kömür - Çelik Birliği menfaat ilişkisi mevcuttu . BRICS ile daha büyük ve çeşitli doğal kaynak zenginliklerini kapsıyor . Suudi Arabistan ve BAE gibi petrol zengini isen hemen üyeliğe kabul ediyorlar . Brezilya gibi zengin Uranyum , Niobyum , Neodimyum ve çeşitli zengin rezervlerin mevcutsa Birliğin kıdemli üyesi oluyor . Bizde zenginliklerini göstermeliyiz
    Cevapla
  • Kamil 1 saat önce Şikayet Et
    Uranyum yerkabuğunda çok nadirdir , Toryum ise Uranyum'a kıyasla daha zengin oranda bulunuyor . Okyanusların , Denizlerin kumullarında bile mevcuttur . Bangladeş Körfezi Cox Bazar plaser kumullarında mevcuttur . Hint Okyanusu Monazit kumu madenciliği sayesinde Nükleer yakıt rezervlerimizi artırabiliriz .
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 saat önce Şikayet Et
    Pakistana telefon etsek OTOBÜSE koyup yollarlar oğlum ! Neyin kafasını yaşıyorsunuz ?
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 saat önce Şikayet Et
    Niye la Afrikadan alırız mis gibi ! %50 %50
    Cevapla
  • Das 1 saat önce Şikayet Et
    Türkiye düsmani Almanyaya nota verilmeli terörist destekcisi haddini bilecek suyu kaynamaya basladi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'nun telaşı Odatv'yi sardı! Alakasız evrak ile diploma savunması
Mehmetçik, teröristlerin inlerine girmeye devam ediyor!