Mersin Spor Kulübü'nden Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC), önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Buluşma, Mersin'in spor ve basın camiası arasındaki dostane ilişkilerin güçlendiği bir etkinlik olarak dikkat çekti.

Mersin Spor Kulübü'nden Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
Mersin Spor Kulübü'nden Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
GİRİŞ 24.10.2024 22:08 GÜNCELLEME 24.10.2024 22:12

Haber 7'den Abdullah Biçer'in özel haberine göre; Mersin Spor Kulübü (MSK) Başkanı Berkay Üstündağ ve yönetim kurulu üyeleri, MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe yönetim kurulu ve kent gazetecileri ile bir araya gelerek, spor ve medya arasındaki bağın güçlenmesine katkı sağladı.

MSK’nın Süper Lig’e yükselen basketbol takımının son durumu hakkında açıklamalar yapan MSK As Başkanı Doğukan Uyan, takımın gelecek planlarını ve hazırlık süreçlerini gazetecilerle paylaştı. Özellikle, yeni sezonda Mersin’in en büyük temsilcilerinden biri olarak Süper Lig’de mücadele verecek olan takımın hazırlıkları üzerinde duran Uyan, basının bu süreçteki desteğinin ne kadar kıymetli olduğunu vurguladı.

"SPORLA BİRLİKTE KENTİN RUHUNU GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Uyan, Mersin’in her geçen gün spor alanında geliştiğini belirterek, "Mersin halkının bize gösterdiği destek, başarıya olan inancımızı artırıyor. Yeni sezon için ciddi hazırlıklarımız var. Hem şehrimizin gururunu taşıyacağız hem de basketbol severlere güzel bir sezon izleteceğiz" dedi. Gazeteciler tarafından yöneltilen sorulara samimi bir şekilde yanıt veren Uyan, takımın son durumu ve Süper Lig’deki hedefleri konusunda da açık sözlü açıklamalar yaptı.

TEPE'YE FORMA, GAZETECİLERE KİTAP

Ziyaret sırasında MSK yönetimi tarafından MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe’ye, kulübün renklerini taşıyan özel bir forma hediye edildi. Bu nazik hediyeye teşekkür eden Tepe, kent gazetecileri adına MSK yönetimine Atatürk konulu bir kitap takdim etti. Tepe, basın ile spor camiası arasındaki işbirliğinin hem şehirdeki spor bilincini artıracağını hem de yeni başarılara kapı açacağını ifade etti.

SPOR VE MEDYANIN GÜÇ BİRLİĞİ

Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Mersin’in son yıllarda spor alanında büyük adımlar attığını belirterek, "Mersin basını olarak şehrimizin spor başarılarını desteklemek bizim en önemli görevlerimizden biri. MSK’nın Süper Lig’deki başarısını yakından takip ediyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Bu buluşma, Mersin’in spor ve basın camiası arasındaki dostane ilişkilerin güçlendiği bir etkinlik olarak dikkat çekerken, iki tarafın da gelecekteki projeler için işbirliği içinde olacağının sinyallerini verdi.

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Pentagon'dan Türkiye açıklaması
DEM Parti'den yeni Öcalan açıklaması!