Vücudundan 4 kurşun çıkan TUSAŞ gazisi: Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar

Dün Ankara'da TUSAŞ'A yapılan hain terör saldırısı sonucu yaralanan İlker Şahin, 'Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar. Buradan çıkar çıkmaz işimin başına dönüp vatanım için çalışmaya devam edeceğim' ifadelerini kullandı.

Vücudundan 4 kurşun çıkan TUSAŞ gazisi: Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar
Vücudundan 4 kurşun çıkan TUSAŞ gazisi: Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar
GİRİŞ 24.10.2024 23:20 GÜNCELLEME 24.10.2024 23:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Samsun’un Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ankara’da gerçekleşen Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayisine yapılan terör saldırısı sonucu vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 4 kurşunla yaralanan 25 yaşındaki Termeli İlker Şahin’i kaldırıldığı Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Hastane yetkilileri tarafından tedavi ile ilgili bilgiler alan Başkan Kul, gazinin babası Mustafa Şahin ve ailesi ile de sohbet ederek, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

"BURADAN ÇIKAR ÇIKMAZ İŞİMİN BAŞINA DÖNÜP VATANIM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Yaşanan hain saldırı anlarını Başkan Kul’a anlatan Gazi Şahin, "TUSAŞ’ta tekniker olarak çalışıyorum. Vardiya değişim saatimizdi işten çıkarken birden saldırmaya başladılar. Silah sesleri ile önümde bulunanlar yere düştü. O esnada ayağımdan vurulmuşum ama olayın sıcaklığı ile hissetmedim. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdılar. Vücuduma 4 kurşun isabet etmiş 3’ünü çıkardılar, biri ayağımda sinirlere çok yakın olduğu için bıraktılar. Böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar. Bizler vatanımız için üretmeye devam edeceğiz. Buradan çıkar çıkmaz işimin başına dönüp vatanım için çalışmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Gaziye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kul ise şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz haftalarda gazimiz ile ilçemizde bir araya gelmiştik. Yaralandığını öğrenir öğrenmez hastanede ziyaretine geldim. Gazimiz çok metanetli ve Terme’ye selamı var. Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli evlatlarımızın çalıştığı gözbebeğimiz TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza Rabb'imden acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısı sonucu 5 kişi şehit olmuş, 22 kişi de yaralanmıştı.

TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu: Bu tür saldırılara boyun eğecek değilizTUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu: Bu tür saldırılara boyun eğecek değiliz

TUSAŞ saldırısında jandarmayı suçlayan İYİ Partili Turhan Çömez'in iddiaları yalan çıktı!TUSAŞ saldırısında jandarmayı suçlayan İYİ Partili Turhan Çömez'in iddiaları yalan çıktı!

TUSAŞ mühendisi: Hainlere inat çalışacağız! İşte hazmedilemeyen KAAN'ın özellikleri!TUSAŞ mühendisi: Hainlere inat çalışacağız! İşte hazmedilemeyen KAAN'ın özellikleri!

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Ülkem 27 dakika önce Şikayet Et
    rabbim yaralarımıza şafi ismiylen şifa versin inşallah amin amin amin şehitlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah amin .
    Cevapla
  • İnsan Evladı 28 dakika önce Şikayet Et
    Ölen şehitlerimize haktan rahmet acılı ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yaralı kardeşlerimizde acil şifalar Bu vatan sahipsiz değil Bir ölürsek 1000 diriliriz Evelallah....
    Cevapla
  • Vatandaş 44 dakika önce Şikayet Et
    Artık tek acil hedefimiz elebaşları olmalı..
    Cevapla
  • Gerçekler 59 dakika önce Şikayet Et
    PKK seviciler vatandaşlıktan çıkartılıp sınır dışı edilmeli.
    Cevapla
  • Ben 1 saat önce Şikayet Et
    Çok geçmişler olsun Aslan parçası ayağınıza taş degmesin rabbim korusun vatan evlatlarını
    Cevapla
  • Amin 21 dakika önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de!
TBMM'de terör saldırısına kınama!