TUSAŞ saldırısı sonrası Ankara ve İstanbul'da operasyon! Gözaltılar var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca PKK/KCK'nın örgütsel etkinliklere katılan ve örgüt propagandası yapan 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul'da da gerçekleştirilen operasyonda 37 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 25.10.2024 08:37 GÜNCELLEME 25.10.2024 10:24
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında verilen talimatlara istinaden; PKK/KCK silahlı terör örgütü tarafından verilen çağrı/talimatlara uyarak çeşitli tarihlerde Ankara sınırları içerisinde yapılan örgütsel etkinliklere katılıp, terör örgütünün cebir ve şiddet içeren yöntemlerini övücü ve bu yöntemleri meşru gösterecek şekilde propagandasını yaptıkları tespit edilen 33 şüphelinin, eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

İSTANBUL'DA DA GÖZALTILAR VAR

 İstanbul’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 37 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Gözaltına alınan kişilerin, örgüt içerisinde geçmiş dönemlerde faaliyet gösteren gençlik yapılanması YCWK mensubu oldukları ve il genelinde sokak eylemleri arayışında oldukları öğrenildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • Adana'lı. 1 saat önce Şikayet Et
    Hiç acımayın bu siyonist itlerin ömaşalarına, insan hskkıymış demokrasi ymiş hiç bir ülke buna uymaz, çünkü ülkeleri hep önce gelir.
    Cevapla
  • misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Devlet gevşeklik verdimi terör egemen olur. İktidarın en büyük yanlışı özgürlük demokrasi insan hakları ve avrupa uyum yasası diye elindeki ipleri avrupalılara verdi. Şimdide birşeyler yapacak ama ipler yok.
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    terör suçu işleyen kim varsa idam edilmeli bak bakalım terör kaliyormu
    Cevapla
  • Yanlizkurt06 3 saat önce Şikayet Et
    Neden bukadar gec kalindi
    Cevapla
  • misafir 3 saat önce Şikayet Et
    bu hukuk sistemi gukuk sistemine döndü yakalananlar yakında serbest bırakılır. bu hukuk sistemi değişmedikçe pkk lılara hiçbirşey olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ'a hain saldırıdan yeni detaylar: Teröristler gizlenmek için 'sevgili' taklidi yapmış
Terör örgütü PKK, TUSAŞ'a yapılan alçak saldırıyı üstlendi