TUSAŞ saldırısında yaralananların sağlık durumu hakkında son durum

Sağlık Bakanlığı, Ankara'da TUSAŞ saldırısında yaralanarak hastaneye kaldırılan 22 kişinin 14'ünün tedavilerinin ardından taburcu edildiğini duyurdu.

GİRİŞ 25.10.2024 11:41 GÜNCELLEME 25.10.2024 12:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı, Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ yerleşkesine PKK'lı biri kadın 2 terörist tarafından gerçekleştirilen saldırıda yaralanarak hastaneye kaldırılan 22 kişinin 14'ünün tedavilerinin tamamlandığı ve taburcu edildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 8 yaralının durumunun ise stabil olduğu ve tedavilerinin hastanede devam ettiği belirtildi.

Bakanlığın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan 22 vatandaşımızdan 14'ü taburcu edildi. 8 yaralımızın durumu stabil olup tedavileri hastanelerimizde devam etmektedir."

NE OLMUŞTU?

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine 23 Ekim günü saat 15.30 sıralarında biri kadın 2 PKK'lı terörist tarafından saldırı düzenlendi.

Saldırıda 5 kişi şehit oldu, 22 kişi de yaralandı. 2 terörist ölü olarak ele geçirildi.

Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ahmet 1 saat önce Şikayet Et
    Allah acil kamil şifalar göndersin gayretlerini artırsın
    Cevapla
  • Recep Budak 3 saat önce Şikayet Et
    Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Rabbim yaralılarımıza da acil şifalar versin ailelerine de sabırlar diliyorum.
    Cevapla
  • öneri 3 saat önce Şikayet Et
    böyle tesisler enaz 2dışnizamiye ve dışduvar en az 1 içnizamiye kurulmalı beton patlamya dayanıklı olmalı camlar kurşun geçirmez olmalı bu tesisler şehiriçinde olmamalı üzerinde uçuş yasağı olan özel bir bölgede olmalı ve buraya yaklaşan olursa f16lar havalanmalı.
    Cevapla
  • Das 4 saat önce Şikayet Et
    Yarlilara acil sifa sehitlerin basi sagolsun tsk büyük taaruza gecmeli menbic telrifat kobani yerle bir edilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK saldırı açıklamasında ne mesaj verdi! MİA Başkanı Köse Haber7'ye konuştu
TUSAŞ şehidine eşinin siparişini götüren çiçekçi konuştu: Hayatımın en acı siparişiydi