FETÖ’den normalleşme maskesi altında Türkiye’ye karşı tehlikeli plan

FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünden sonra “normalleşme” talebinde bulunan örgütün üst düzey militanlarından Mahmut Akpınar, iktidarın “tansiyonu düşürmesi” ve firari teröristlerin görevlerine geri dönmesi gibi skandal çağrıda bulundu.

GİRİŞ 25.10.2024 17:51 GÜNCELLEME 25.10.2024 17:51
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Sığındığı ABD’de ölen Fetullah Gülen’in ardından para ve post kavgasına tutuşan FETÖ’cü teröristler gözünü Türkiye’ye dikti. Kanlı örgütten, iktidara “normalleşme” çağrısı geldi.

İHANET İÇİNDE YENİDEN DEVLETE SIZMA PEŞİNDE

Örgütün firari teröristlerinden Mahmut Akpınar, elebaşı Gülen’in ölümünün ardından Başkan Erdoğan’dan “tansiyonu düşürme” adımı beklediklerini söyledi. Kılcal damarlarına kadar sızdıkları kamu kurumlarından sökülüp atılan FETÖ’cülerin yeniden görevlerine dönmesi gerektiği mesajını veren Akpınar, terörist Gülen’in vefatı sonrası iktidarın “husumeti artırmayı tercih ettiğini” savunarak, bunun rasyonel nedeni olmadığını savundu.

Elebaşı Gülen'in Pensilvanya'daki cenaze törenine katılan FETÖ mensuplarının birçoğu yüzünü gizledi.

ADETA YALVARDI: TANSİYON DÜŞSÜN

FETÖ firarilerinin yönetiminde yurt dışından kaçak yayın yapan “tr724” isimli haber sitesinde “Gülen’in vefatı: Kaçırılan bir fırsatbaşlıklı yazısı yayınlanan Mahmut Akpınar, şu ifadelere yer verdi:

“Fetullah Gülen‘in ölümüyle birlikte pek çok insan Erdoğan’ın geride kalanlara aynı husumeti sürdürmeyeceğini, tansiyonu düşüreceğini umdu. Böylesi bir tavır ortamın yumuşamasına zemin hazırlar ve ülkenin normalleşmesine imkân verirdi. Bundan en çok kazanan da ülke ve iktidar olurdu. Yetişmiş insanlardan yararlanma yolları açılır, yavaş yavaş hayat normalleşirdi. Çünkü 1980 darbesinde bile ülke 5-6 yılda normalleşmişti. Lakin bu süreç başlayalı 10 yılı geçti, hala gerilim, kavga, baskı, tarassut devam ediyor.

Gülen‘in vefatı sonrası Erdoğan iktidarı daha da germeyi, husumeti artırmayı tercih etti. ‘Bunun rasyonel bir nedeni olabilir mi?’ diye düşünüyoruz...”

 

 

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 90
  • Hamza28 15 dakika önce Şikayet Et
    Tüm hainlerin kellesinin gitmesiyle normalleşir türkiye. Nokta vesselam. Sizin verdiğiniz acı ve zararı kenan evren bile vermedi.
    Cevapla
  • Mehmet 18 dakika önce Şikayet Et
    Normalleşme olamaz. Eğer normalleşmeden bahsederlerse kendim hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • ALPASLAN 28 dakika önce Şikayet Et
    İti it gibe gömmüşler
    Cevapla
  • Solhanlı 30 dakika önce Şikayet Et
    Takke düştü kel göründü. Hainlerin sonu böyle olur er geç hak ettiği şekilde geberir gider ancak bunun öbür tarafı da var. Onu gömenler sizin sonunuzda onun gibi olur. Ülkesine ve milletine hainlik eden hiç kimsenin ölümü kolay olmamıştır. Hele hele Allah katında bu kadar şehit, gazi, kul hakkı bunca zarar verdiğiniz insanların hakkını nasıl ödersiniz ateşiniz bol olsun.
    Cevapla
  • Misafir 32 dakika önce Şikayet Et
    cenazeye kimler gitmişse tek tek belirlenmesi gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gülen'in cenazesinde bomba detaylar: Helallik yok, cami yok, incil ve siyon yıldızı...
FETÖ’cüleri cenazede panikleten helikopter