Pendik’te kaldırımda yürüyen anne ve 2 yaşındaki oğlunun üzerine harç döküldü

Pendik'te kaldırımda yürüyen kadın ve 2 yaşındaki oğlunun üzerine bir inşaatın beton dökümü sırasında, mikserin hortumunun patlaması sonucu harç döküldü.

Pendik’te kaldırımda yürüyen anne ve 2 yaşındaki oğlunun üzerine harç döküldü
Pendik’te kaldırımda yürüyen anne ve 2 yaşındaki oğlunun üzerine harç döküldü
GİRİŞ 25.10.2024 19:16 GÜNCELLEME 25.10.2024 19:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Millet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre inşaat alanında her hangi bir tedbir alınmadan yapılan beton dökümü sırasında, beton mikserinin pompası patladı.

Pompadan dökülen harç, o esnada kaldırımda yürüyen anne ve 2 yaşındaki oğlunun üzerine döküldü. Anne ve oğlunun panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    zaten gidip orada betonun tepesine dökülmesini bekliyormuş veya otobüs bekliyormuş
    Cevapla
  • MustafA 2 saat önce Şikayet Et
    Pompanın altında ne işi var hem kadında hemde beton döken kişilerde sorun var iş güvenliği çevre güvenliği hak getire neyse ki yaralanma miş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşte Özel Harekat’ın TUSAŞ’a operasyon anı: Nefes kesen görüntüler
İsrail sınır tanımıyor: Gazze'den kan donduran görüntüler