Son dakika... Erzincan'dan kahreden haber: 5 kişi hayatını kaybetti!

Son dakika haberi... Erzincan'ın Refahiye ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 5 kişi, hayatını kaybetti.

GİRİŞ 26.10.2024 12:19 GÜNCELLEME 26.10.2024 14:13
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah saatlerinde Erzincan-Refahiye kara yolu Teknecik köyü yakınlarında meydana geldi. Hanifi A. idaresindeki I7640AT yabancı plakalı otomobil ile Ahmet K.Y. yönetimindeki 46 KY 069 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

İhbarla kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 2 sürücü ile Selvi A., Hüseyin A. ve Doğukan Ş. olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobillerden 1'si çarpışmanın etkisi ile alev alınırken, kaza nedeniyle yolun tek şeridi trafiğe kapatıldı.

Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA, İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Deli 1 saat önce Şikayet Et
    Trafik kuralları karışık basit olmalı, uyan zaten yok. Ama herkes bilmem kaç yıllık şoför. Halbuki asıl olan kural olmalı, kurallarda basit olmalı. Eger bölünmüş yol ise suçlu belli. Bu kadar geniş ve sakin yolda hız ve trafiğe uymama sonuç maalesef bu.
    Cevapla
  • Trafik canavari 2 saat önce Şikayet Et
    Söförleri bir imtihana tabi tuttsan cogu ehliyetini geri Vermerk zorunda kalir sürmeyi bilmez tirafik isaretlerini bilmez iki seritin ortasindan gider virajlari hiz kesmeden döner insan hayatina önem vermez daha neler neler
    Cevapla
  • Alikamil. 2 saat önce Şikayet Et
    Bölünmüş yol kafa kafaya çarpışma Biri ağır kusurlu.
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Bu düz yolda
    Cevapla
  • Devlet 2 saat önce Şikayet Et
    Hala suçu devlette bulan var. Adamlar ne yapsin sen arabayi süremedikten sonra. Ciddiye almiyorsunuz! Gün gelir kendi caninizla ödersiniz. Adamlar seridi bosuna çekmemis!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dakikada 600 mermi atıyor! Türkiye dünyada bunu üreten üçüncü ülke olacak!
Adnan Oktar'ın serveti devletin oldu! İşte örgütten devlete geçen mal varlıkları