MSB duyurdu: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MSB, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Münbiç bölgelerinde belirlenen 17 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 26.10.2024 12:46 GÜNCELLEME 26.10.2024 13:47
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: MSB, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Münbiç bölgelerinde PKK/YPG'li 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Münbiç bölgelerinde belirlenen 17 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

"DURMADAN, YORULMADAN MÜCADELEYE DEVAM"

"Durmadan, yorulmadan mücadeleye devam! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Münbiç bölgelerinde belirlediği 17 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz."

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Ferhat 23 dakika önce Şikayet Et
    Öso her hafta 1 veya 2 köy alıp cepleri genişletme yapsın artık daha neyi bekliyoruz içeride 3 milyon Suriye vatandaşı var
    Cevapla
  • Misafir 38 dakika önce Şikayet Et
    Lütfen hiç ara vermeden aynı şekilde havadan karadan ne gerekiyorsa kesintisiz devam edin bu Ermenilerin sonu gelene kadar
    Cevapla
  • Yavuz Selim 52 dakika önce Şikayet Et
    evet bunların geçtiği yerlerde kim varsa emniyet ve güvenlik birimlwri anlamında onları bir soruştırmak lazım. içimizdeki hainleri bulmak lazım.
    Cevapla
  • Hakan 1 saat önce Şikayet Et
    Derhal Kobani kamışlı tel Rıfat mumbic alınmalıdır.
    Cevapla
  • Samsun 1 saat önce Şikayet Et
    Bu gi bi durumlarda milli savunma bakanlığının operasyon veya ölü sayısını açıklamasa daha iyi olur bence nerde nasıl bir operasyon yapıldı söylememek lazım zaten yiyoruz devletimizin terörle mücadelesini 10 kişi 20 kişi bise deyil ülkenin içi terör kaynıyor önce içeriyi sonra dışarıyı temizlenmek gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye teklif etti, Rusya duyurdu: Sabırsızlıkla bekliyoruz!
Bakan Uraloğlu duyurdu! Tarih belli oldu! 14 saatlik yol 3 saate inecek!