TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

TEM Otoyolu'nda gece saatlerinde kontrolünü kaybeden bir motosikletin kaza yapması sonucu motosiklette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölen şahısların üzerlerinden kimlik çıkmadı.

GİRİŞ 27.10.2024 06:57 GÜNCELLEME 27.10.2024 09:26

Kaza saat 03.00 sıralarında Kağıthane TEM Otoyolu Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre yolda seyir halinde olan 34 KKL 483 plakalı motosiklet henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Motosiklet kazanın etkisiyle yolda devrildi. Motosikletin üzerinde bulunan 2 şahıs da kazanın etkisiyle yola savruldu. Her iki şahıs da olay yerinde hayatını kaybetti.




Şahısların üzerlerinden kimlik çıkmadı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Polis ekipleri yolu geçici bir süreliğine trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından her 2 şahsın da hayatını kaybettiğini doğruladı. Olay yeri inceleme ekipleri yaşanan kaza ile ilgili incelemelerde bulundu. Yol temizleme ekiplerinin kaza yerini temizlemesi sonrası kazaya karışan motosiklet bir çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Cenazelerin de ambulanslara taşınmasının ardından yol kontrollü olarak araç trafiğine açıldı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi otopsileri yapılmak üzere Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 15 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!
İstanbul'da 100 milyonluk düğün! Hazırlıklar 1 yıl sürdü