Fatih'te bodrum katı alevler içerisinde kaldı

İstanbul Fatih ilçesinde 4 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. 2 kişi dumandan etkilenirken, bodrum katı alev alev yandı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangının kesin çıkış nedeni, yapılacak incelemenin ardından belli olacak.

Fatih'te bodrum katı alevler içerisinde kaldı
Fatih'te bodrum katı alevler içerisinde kaldı
GİRİŞ 27.10.2024 20:46 GÜNCELLEME 27.10.2024 20:46

Yangın, saat 18.45 sıralarında Fatih Sümbül Efendi Mahallesi Kadın Nine Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın bodrum katında meydana geldi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede daireyi sararken, bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Dumandan etkilenen 2 vatandaşa sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi.

Alevler içinde kalan dairedeki yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının kesin çıkış nedeni, yapılacak incelemenin ardından belli olacak.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kerem Aktürkoğlu alev aldı! İlk yarıda hat-trick yaptı
Fenerbahçe evinde hata yapmadı! Bodrum FK engelini rahat geçti