Boşandığı eşine kurşun yağdırdı!

Nevşehir’de bir kişi, boşandığı eşine aracının içinde kurşun yağdırdı. 7 kurşunun isabet ettiği kadın hayatını kaybederken, katil zanlısı jandarmaya teslim oldu.

GİRİŞ 28.10.2024 21:13 GÜNCELLEME 28.10.2024 21:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nevşehir’de gerçekleşen olay, Yeni Mahalle'de bulunan bir otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Ç., yaklaşık 1 ay önce boşandığı Mine Özcan’ı (28) sabah takip etti.

Mine Özcan açık otoparkta aracını park etitği esnada eski eşi tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Olay yerinden kaçan Hüseyin Ö., akşam saatlerinde Kayseri’nin Develi ilçesinde jandarma ekiplerine teslim olarak suçunu itiraf etti.

Kayseri'deki jandarma ekiplerinin durumu bildirdiği Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerine giderek yaptıkları araştırmada park halindeki otomobilin içinde Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mine Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri ekiplerinin yaptığı incelemeden sonra Özcan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 3 saat önce Şikayet Et
    boşandın. kapat konuyu. yeni bir hayat kur. niye cinayet işliyorsun! Şeriat olsaydı idam edilirdin. şimdiki kanunların bir hükmü yok. Katil 5 yıl sonra dışarı çıkar.
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Vuranın yanına kar kaliyor , IDAM !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail parlamentosunda kavga! Lapid ile Ben-Gvir birbirine girdi: Tarihimizin en büyük...
İran basını, Tahran cevap vermeli diyor!