Çanakkale'de dehşet: Çöp kovasında kesik baş bulundu

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bir kişi evde ölü bulundu. İddiaya göre, ölen kişinin kesik başı ise evdeki çöp kovasında bulundu.

Çanakkale'de dehşet: Çöp kovasında kesik baş bulundu
Çanakkale'de dehşet: Çöp kovasında kesik baş bulundu
GİRİŞ 03.02.2025 17:09 GÜNCELLEME 03.02.2025 17:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, Yenice ilçesine bağlı Akçakoyun köyünde meydana geldi. Üç gündür İsmail Damar'dan haber alamayan yakınları, köydeki eve geldiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. İsmail Damar, başı kesilmiş halde bulundu. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Evin çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, olay yeri inceleme ekipleri detaylı çalışma yaptı. Savcının incelemelerinin ardından Damar'ın cansız bedeni Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İddiaya göre, cansız bedeni evde olan İsmail Damar'ın kesik başı ise jandarmanın çalışması sonucu evin içerisindeki çöp kovasında bulundu.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, İsmail Damar'ın eşi E.D. (56) jandarma tarafından gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Erpınar 2 ay önce Şikayet Et
    Allahümme ecirna min şerrinnisa!
    Cevapla
  • Laptop 2 ay önce Şikayet Et
    erkek cinayetlerine hayır
    Cevapla
  • Han han 2 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım zalimlerin yaptıklarından dolayı bize azap etme kadınların şerrinden bizi muhafaza et
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, 12 yıl önce AK Parti'ye yönelik akılalmaz ithamlarda bulunmuş
Son dakika haberi... Bir belediyeye daha soruşturma, harekete geçildi!