Hamas'tan ateşkes anlaşmasına yönelik önemli açıklama
Adı açıklanmayan iki Hamas yetkilisi, Hamas’ın Gazze Şeridi’nde devam eden ateşkes anlaşmasının ikinci aşaması için görüşmelere hazır olduğunu duyurdu.
başlaması bekleniyor. Adı açıklanmayan iki Hamaslı yetkili, Hamas’ın Gazze Şeridi’nde devam eden ateşkes anlaşmasının ikinci aşaması için görüşmelere hazır olduğunu açıklayarak, "Devam eden temaslar ve geçen hafta Kahire'de Mısırlı arabulucularla yapılan toplantılar sırasında arabuluculara ikinci aşama için müzakerelere başlamaya hazır olduğumuzu bildirdik. Arabulucuların bir sonraki müzakere turunu başlatmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
İsrail ile Hamas arasındaki ateşkesin yürürlüğe girmesinden bu yana 4 grup halinde toplam 13 İsrailli ve 5 Taylandlı esir ile 583 Filistinli mahkum serbest bırakıldı.
Hamas’tan dehşet veren esir açıklaması...Serbest kalana kadar işkence!
Gazze'deki ateşkesin yansımaları ve Hamas-İsrail anlaşmasının gizli maddeleri
Bakan Fidan, Hamas yetkilileriyle görüştü
Gazze'den serbest bırakılan esirden Hamas'a teşekkür mektubu: İsrail olsa yapmazdı