Dualarla Burger King açan AK Partililere büyük tepki! İstifa etti

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, AK Partili isimlerin katılımıyla Burger King açılışı yapıldı. İsrail soykırımına desteğiyle bilinen markanın açılışına tepki yağınca, AK Parti Afyonkarahisar İlçe Başkanı'nın istifa ettiği açıklandı.

GİRİŞ 10.02.2025 08:39 GÜNCELLEME 11.02.2025 08:26
Bu Habere 378 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, AK Partili yöneticilerin katılımıyla Burger King açılışı yapıldı. İsrail soykırımına desteğiyle bilinen markanın dualarla açılışına, sosyal medyadan tepki yağdı.

AK Parti Afyonkarahisar İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, İlçe Başkanı İbrahim Özgül'ün istifa ettiği açıklandı. Yapılan açıklamada, "Değerli hemşehrilerimiz, Burger King firmasına ait bir şubenin açılışına katılan Dinar İlçe Başkanımızın istifası alınmıştır. Filistin'de yaşanan soykırım ve yıkımın faili olan İsrail'e destek veren firma ve markalara karşı boykot irademiz nettir. Tüm teşkilat mensuplarımızın boykot konusundaki tavrı da açıktır. Milletimizin hassasiyetleri kırmızı çizgimizdir. Bu nedenle gerekli tavrı vakit kaybetmeden alıyor ve olayla ilgili tahkikatı başlatıyoruz." denildi.

ÜST DÜZEY İSİMLER KATILDI

Söz konusu açılışa; Dinar Belediye Başkanı ve Yardımcısı, Belediye Meclis üyeleriyle Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları da katıldı.

"İŞLETME AK PARTİLİ İSME AİT" İDDİASI

Öte yandan, Afyon Postası'nın haberine göre, Özgül'ün istifa etmek zorunda kaldığı işletmenin sahibinin de Eski Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın kardeşi AK Parti Dinar Belediye Meclis Üyesi Ahmet Acar'a ait olduğu öğrenildi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 378
  • Son Kral 13 saat önce Şikayet Et
    Hey gidi yavrum hey!
    Cevapla
  • Misafir 13 saat önce Şikayet Et
    rize ne oldu ?
    Cevapla
  • vatandaş 14 saat önce Şikayet Et
    Eskisi yenisi fark etmez Bir ak partili olarak boylotu delenlere tavizimiz olmaz
    Cevapla
  • Misafir 15 saat önce Şikayet Et
    Bizim sandıklarımız, meğer BİZDEN DEĞİLMİŞ..
    Cevapla
  • Misafir 15 saat önce Şikayet Et
    Eğer o şahsa ait olsa bile mazeret değildir. Kursağında sokacak helal rızıkmı bulamamış.Zulm ile abad olanın ahiri berbad olur vesselam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barış Terkoğlu: CHP'de Kurultayın şaibeli olduğunu bin kişi söylüyordu
Malezya Başbakanı Enver İbrahim sözlerine böyle başladı: Dünya Müslüman aleminin lideri