Uşak'ta 29 yaşındaki genç, babasını öldürdü!

Uşak'ta 29 yaşındaki oğlu tarafından bıçaklanan 53 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 11.02.2025 15:18 GÜNCELLEME 11.02.2025 16:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karaağaç Mahallesi'ndeki müstakil evde ailesiyle yaşayan Tolga Y. (29), babası Zeki Y'yi (53) sırtından bıçakladı.

İhbar üzerine belirtilen adrese 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

BABA KURTARILAMADI, OĞLU GÖZALTINDA

Ağır yaralanan Zeki Y. ambulansla kaldırıldığı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tolga Y. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan olay sırasında baba ve oğlun yeni aldıkları eve taşınmak için eşyaları topladığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Aile içi cinayetler her gün artıyor Nafaka almak için boşanmalar hızla artmak da Acilen çocuklar hariç Nafaka kaldırılsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsraill aşırı sağcı bakandan skandal açıklama: "Gazze'yi ilhak" tehdidi!
Mansur Yavaş’tan İmamoğlu’na ‘trol’ suçlaması... Dosyayı önüne koydu: Hesaplaşacağım!