AK Partili ismin CHP'li başkanı uyardığı görüntüler ortaya çıktı!

Terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında Beyoğlu Belediyesi ile irtibatlı olduğu belirlenen İ.P.'ye karşı CHP'li Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'in AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Kasım Fırat tarafından uyarıldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 11.02.2025 19:39 GÜNCELLEME 11.02.2025 19:41
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

   HABER7

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan terör soruşturması kapsamında sabah saatlerinde İstanbul'daki 9 farklı belediyeden toplamda 10 kişi gözaltına alındı. 
Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada terör örgütü PKK/KCK'nın yönetiminde olduğu belirlenen "Kent uzlaşısı" kapsamında örgüt mensuplarının büyükşehir belediyelerine sızdırılması talimatı doğrultusunda 10 şüphelinin belediyelere yerleştirildiği tespit edildi. 

Operasyonda, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı C.Y, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı L.G, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi B.K, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi E.G, Fatih Belediye Meclis Üyesi G.A, Tuzla Belediye Meclis Üyesi H.Ö, Adalar Belediye Meclis Üyesi N.A, Şişli Belediye Meclis Üyesi S.G, Beyoğlu Belediye Meclis Üyesi T.Ş. ve Beyoğlu Belediyesi ile irtibatlı olduğu belirlenen İ.P. gözaltına alındı.


AK PARTİLİ İSİM UYARMIŞ

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan Beyoğlu Belediyesi ile irtibatlı olduğu belirlenen İ.P ile ilgili AK Parti grubunun belediyeyi ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'i aylar öncesinden uyardığı ortaya çıktı. 


AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Kasım Fırat'ın yaptığı bir konuşmada CHP'li Belediye Başkanını uyardığı ancak CHP'li başkanın “Kiminle çalışacağımı size mi soracağım" diyerek cevap verdiği tespit edildi. 

 

"ARTIK HESABI YÜCE TÜRK MAHKEMELERİNE VERECEKSİNİZ"

Beyoğlu Belediyesi ile irtibatlı olduğu belirlenen İ.P. gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Kasım Fırat, CHP'li İnan Güney'i etiketleyerek yaptığı paylaşımında "Artık hesabı bize değil, yüce Türk mahkemelerine vereceksiniz." dedi.


Fırat paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Sn. Başkan 
@inanguney
 sizi uyardığımızda ‘Hesap vermek zorunda değilim’ demiştiniz.

Gölge başkan yardımcınız İkbal Polat ve 1. sıra meclis üyeniz terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Artık hesabı bize değil, yüce Türk mahkemelerine vereceksiniz.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 43
  • Emekli 1 ay önce Şikayet Et
    fazla değil on yıl bunların nefesi kesilsin şu güzelim ülke dünyanın süper gücü olur
    Cevapla
  • adam 1 ay önce Şikayet Et
    chp yi kapatın tüm siyasi yetkililerine 50 yıl siyasi yasak getirin.
    Cevapla
  • Vatansever 1 ay önce Şikayet Et
    Kimseye hesap vermeyiz mi dedi o Kendini ne sanıyor acaba Bence belediye başkanlarının görev ve yetkilerinin ne olduğunu tekrar okusun ve ona göre kime hesap vereceğini öğrensin Biri çıkar otel benim yetki alanımda değil der öbürü işine bak işine der,... Bu ne ya vallahi seviye yerlerde Kimlere oy verdiğinizi görün iste
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede chp yi kapatın ortam biraz karışır sonra durulur
    Cevapla
  • FethiNetti 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar İskide de çalışıyorlar iseler içmesuyunu da zehirlerler bakın demedi demeyin! Her il için geçerli bu durum azar azar zehirlerler halkı!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Promil varsa motor çalışmayacak - Gazete manşetleri
İsrail'den en çok nefret eden ülkeler açıklandı! Birinci ne İran ne Türkiye ne de Lübnan!