3 yıl sonra yanına gittiği annesinin yatak odasında kemiklerini buldu

İzmir'in Konak ilçesinde yaklaşık 3 yıldır kendisinden haber alınamayan 87 yaşındaki emekli hemşire Gülşen Çoğulu'nun evine gelen üvey oğlu tarafından kemikleri bulundu.

GİRİŞ 12.02.2025 16:06 GÜNCELLEME 12.02.2025 16:06
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, Konak ilçesinde Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. 

4 katlı bir binanın en üst katında oturan Gülşen Çoğulu, eşinin 23 yıl önce hayatını kaybetmesi üzerine yalnız yaşamaya başladı. Bu evlilikten çocukları olmayan Çoğulu’nun eşinin ilk evliliğinden olan üvey oğlu R.Ç. ile de pandemi döneminde irtibatlarının koptuğu öğrenildi.

3 yıl sonra üvey annesine ulaşamayan R.Ç., durumu polise bildirdi. Bunun üzerine polis ekipleri, beraberinde R.Ç. ve çilingirle birlikte yaşlı kadının evine gitti.

YATAK ODASINDA KEMİKLERİNİ BULDU

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, çöp yığını içerisindeki dairede yaptığı incelemede yatak odasındaki yatakta, üzerindeki kıyafeti kısmen çürümüş olan Çoğulu’nun kemikleriyle karşılaştı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada, Çoğulu'nun uzun süre önce hayatını kaybettiği ve cesedinden sadece kemikler kaldığını tespit edildi.

Savcının incelemesinin ardından Çoğulu'nun kemikleri İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin evde yaptığı detaylı incelemede herhangi bir hırsızlık ya da suç unsuruna rastlanılmadı.

Tarık Keskin

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kadının üvey oğlu R.Ç.’nin ifadesine başvurdu. R.Ç.’nin Gülşen Çoğulu ile 3 yıldır görüşmediğini ve asabi bir kişiliğe sahip olduğunu belirttiği üvey annesinin telefon kullanmadığını da söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ademoğlu 1 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, Komşuluğun ne kadar önemli olduğu aşikar, Allah hayırlı evlat iyi komşular nasip etsin inşallah.
    Cevapla
  • Adil 1 saat önce Şikayet Et
    Orası izmir izmirin dağlarına kar yağmış duyan yok
    Cevapla
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    insanligin geldigi nokta, cok acinasi bir durum, 3 yildir insan annesini aramazmi, vicdansiz...
    Cevapla
  • Bursalı 1 saat önce Şikayet Et
    Bu İzmir çok garip bir şehir.
    Cevapla
  • Tirci 2 saat önce Şikayet Et
    İzmir !!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Görev tamamlandı, MİT Başkanı Kalın duyurdu: Bertaraf edildi!
Listede yok yok! Devleri peşinden koşturan futbolcu şimdi kulüpsüz