Son dakika: Ankara'da deprem! Birçok ilçede hissedildi

Son dakika: AFAD, Ankara'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Sarsıntının başkentin farklı ilçelerinde hissedildiği kaydedildi.

GİRİŞ 17.02.2025 13:30 GÜNCELLEME 17.02.2025 16:00
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Ankara'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Sarsıntının Ankara'nın farklı ilçelerinde hissedildiği kaydediliyor. 

AFAD AÇIKLAMA YAPTI

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; saat 13.20'de Ankara Yenimahalle'de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin, 11,48 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, "İlimizde bugün saat 13.20'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar yapılan tespitlere göre, herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunulur." açıklamasında bulundu.

CEVDET YILMAZ: KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN HIZLANMASI TEMEL ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yılmaz, "Ankara'da meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun. Ülkemizin bir gerçeği olan depremlere hazırlık, bu kapsamda özellikle kentsel dönüşümün hızlanması temel önceliklerimiz arasındadır. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun" dedi.

Öte yandan deprem nedeniyle Ankara'daki birçok okul tahliye edildi. Bir süre okul bahçesinde bekletilen öğrenciler, tehlike geçtikten sonra tekrar sınıflarına döndü. Keçiören ilçesindeki Hayri Erişen İlkokulu da öğleden sonra tatil edildi. Velililer, depremin ardından okula gelerek öğrencilerini aldı.

KAYNAK: HABER7, AJANSLAR
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Selenski geldi depremde geldi.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sen daha mi iyi biliyorsun
    Cevapla
  • VATANSEVER 2 ay önce Şikayet Et
    Yüce RABBİM, vatanımızı, devletimizi ve milletimizi her türlü afetlerden ve depremlerden muhafaza eyle. Amin
    Cevapla
  • Sedat Çankaya 2 ay önce Şikayet Et
    Ben ve eşim evdeydik bi gürültü sesi geldi ben üst komşular bir şey düşürdü diye düşündüm eşim koşarak yanına geldi deprem oldu dedi inanmadım gerçekten olmuş
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 2 ay önce Şikayet Et
    Etlik,yatağı oynattı baya ! RABBİM CC günahlarımızı affeylesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kartal kanat çırpamıyor! Beşiktaş Göztepe'ye takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normal doğum açıklaması