Ege'de 4.4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi... AFAD, Ege Denizi'nde saat 14.33'te 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

GİRİŞ 24.02.2025 14:53 GÜNCELLEME 24.02.2025 15:31

SON DAKİKA HABERİ: Kandilli Rasathanesi'nde yer alan bilgilere göre; Ege Denizi'nde saat 14.33'te ve 19,7 kilometre derinlikte 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi'nde yer alan bilgilere göre; Ege Denizi'nde son olarak 4.0'ün üzerindeki son deprem 19 Şubat'ta meydana gelmiş ve depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçülmüştü. 

AFAD'da yer alan bilgilere göre ise; depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçülürken, büyüklüğü 4.4 olarak belirlendi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji uyardı! Toz taşınımı ve sağanak geliyor
Soruşturmada gizli tanıklar 'İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun en yakınları' çıktı!