İstanbul'da tramvay seferlerindeki gecikme yoğunluğa neden oldu

Sabah saatlerinde T-1 Bağcılar-Kabataş Tramvay Hattı'ndaki bazı duraklarda seferlerin gecikmesi nedeniyle yoğunluk oluştu.

GİRİŞ 26.02.2025 12:19 GÜNCELLEME 26.02.2025 12:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

T-1 Bağcılar-Kabataş Tramvay Hattı'nın Zeytinburnu ve Fatih'teki bazı duraklarında tramvay seferleri gecikmeli olarak yapıldı.

İşe ve okullarına gitmek isteyenler, tramvaya binmek için geldikleri duraklarda yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

Bu arada, tramvay hattının Cevizlibağ ve Yusufpaşa duraklarında yaşanan yoğunluk vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

KAYNAK: AA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • bi insan 2 saat önce Şikayet Et
    halk olarak istanbulu beraber yönetiyoruz sıkıntı yok. :):):)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler'e çılgın bonservis! Fenerbahçe'nin kasası dolacak
Vehbi’nin kerrakesi, İmamoğlu’nun diploması…