Belgrad ormanında bulunan Ece Gürel hayatını kaybetti
İstanbul Belgrad Ormanı'nda 4 gün sonra sağ olarak bulunan Peyzaj mimarı Ece Gürel hastanede hayatını kaybetti.
Belgrad Ormanı'nda kaybolmasının ardından uzun süren aramalar sonunda, gece yarısı donmak üzereyken bulunan peyzaj mimarı Ece Gürel, hastanede hayatını kaybetti.
Dün, uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen Gürel'in, kalbi durdu ve yeniden hayata döndürüldü. Entübe edilen Gürel'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu.
2 MART'TA POLİS EKİPLERİNE KAYIP İHBARINDA BULUNULDU
Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden 2 Mart Pazar günü gezmek için Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek çıkan Gürel'den bir süre sonra haber alamayan yakınları, polis ekiplerine kayıp ihbarında bulundu.
İhbar üzerine bölgeye gelen polis, AFAD, UMKE, AKUT, PAK ve bazı ilçe belediyeleri ile gönüllü arama kurtarma ekipleri geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatırken, çalışmalara Belçika Malinoisi cinsi iz takip alan arama köpeği "Üzüm" de eşlik etti.
Çalışmalar kapsamında polis ve İstanbul İtfaiyesi Sualtı Arama Kurtarma (İSAK) dalgıçları, Belgrad Ormanı'ndaki göletlerde dalış yaparak arama çalışması yürüttü.
ÇALIŞMALARIN İKİNCİ GÜNÜNDE GÜREL'İN EŞYALARI BULUNDU
Çalışmaların 2. gününde ekiplerin kızılötesi dron ile arama çalışmalarını sürdürdüğü sırada ormanın iç kısımlarında bazı eşyalar tespit edildi.
Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri, cep telefonu, mont ve çantanın da aralarında olduğu bazı kişisel eşyaları buldu.
Gürel'e ait olduğu belirlenen eşyalar, incelenmek üzere emniyete götürüldü.
Arama çalışmalarının daha geniş alanda yapılması için farklı noktalara da ekipler yönlendirildi.
ÇALIŞMALAR DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE SONUÇ VERDİ
Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarının 4. gününde sevinçli haber geldi.
Ormanlık alanda arama faaliyetleri yürüten 4 kişilik çevik kuvvet ve 12 kişilik sivil toplum kuruluşu ekipleri, Gürel'i saat 01.15'te uyur halde buldu.
Bir süre sonra uyandırılan Gürel'in bilincinin açık olduğu öğrenildi. Eşi Sezer Gürel'le telefonda görüştürülen kadın, daha sonra ambulansa alındı.
Hafif yaralı olduğu tespit edilen Gürel'e, sağlık ekiplerince tedbir amaçlı müdahale edildi.
Müjdeli haberi alan Sezer Gürel, sevinçten gözyaşlarına boğulurken, sağlık ve arama kurtarma ekipleri, Gürel'i teselli etmeye çalıştı. Sezer Gürel, eşini bulan ekiplere teşekkür etti.
TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Polis ekipleri, ormanlık alana çıkan yolları kapatarak geniş güvenlik önlemleri aldı. Ormanlık alana UMKE ve polis ekiplerinin yanı sıra sağlık ekipleri de sevk edildi.
Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan ve uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen Gürel tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Belgrad Ormanı’nda kaybolan Ece Gürel sağ olarak bulundu
Ece Gürel'in son görüntüleri ortaya çıktı
-
ferf 22 saat önce Şikayet Etbu nasil bir orman kac km tam bilmiyorum da direk aramak yerine iha siha kullanmak daha iyi degil mi idi gece gørus kamara olan sistem yada vucut haraket gøren sistem var galiba onu niye kullanmiyorumBeğen
-
Misafir 1 gün önce Şikayet EtTürkiyede yaşamak istiyorum ben diyorsan hastaneye gitmeBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 gün önce Şikayet EtDışarıda ölmez Hastanede ölüyor nasıl bir tedaviBeğen Toplam 1 beğeni
-
ferff 22 saat önce Şikayet Etbazen insan son dk bulunur hastane ølur yada kaza ayni olur sende super zeka var ne alaka zaten sona gelmis galiba sag olsa bazen hastane bir sey yapamaz olay bøyleBeğen
-
Sokaktaki vatandas 1 gün önce Şikayet EtFiyati sebebiyle bir çoğumuzun kan tahlili bile yaptirmaktan imtina edeceği, Turkiyenin en ünlü ve pahalı hastanelerinden birinde yapildi tibbi mudahale ve bu yorumlarda yazan basit ihmallere mahal verecek bir yer emin olun ki degill ! Adli boyutunu da polis ve savcılık zaten takip ediyor. Kocasina aramadi diye laf sayan arkadaslar kul hakkina giriyor. Adam kac gundur orda perisan oldu.Beğen
-
Sokaktaki vatandas 1 gün önce Şikayet EtYaşamayan ya da şahit olmayan insanların psikolojik rahatsızlıkları idrak etmesi pek kolay olmakla beraber; bu durumdaki insanları yargılamak da aksine Bi o kadar kolay... söyle yapmasaydı ya da böyle yapsaydı demek gibi... Hangimiz gittiği Bi yürüyüş yada piknikten sağ salim döneceğine dair elinde senet bulunduruyor ? Allah rahmet eylesin o hanim kardeşimize. Hakikati biz bilmiyoruz !Beğen Toplam 2 beğeni
-
Sokaktaki vatandas 1 gün önce Şikayet EtDüzeltme: " ...idrak etmesi kolay ol_ma_ma_kla beraber ..."Beğen Toplam 1 beğeni