Şinasi Yurtsever için AKM'de tören: Ahmet Kural gözyaşlarına boğuldu!
Birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever, mide kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğarken; oyuncu Yurtsever için Atatürk Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.
Bir süredir mide kanseri ile mücadele ederken tedavi gördüğü hastanede 51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Şinasi Yurtsever için Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) bir anma töreni düzenlendi.
51 yaşında vefat eden Şinasi Yurtsever’in bilinmeyen kuzeni ortaya çıktı!
Şinasi Yurtsever kimdir ve aslen nerelidir? Eşi kim? Şinasi Yurtsever'in oynadığı diziler…
Şinasi Yurtsever: Haberlerde bu görüntüleri kullanacaklar, rahmetli ne demişti diye
SEVENLERİ VE ÜNLÜ İSİMLER TÖRENDEYDİ
Düzenlenen törene, Ayhan Taş, Zafer Algöz, Kerem Kupacı, Ahmet Kural, Ferit Aktuğ, Bahar Şahin, Onur Buldu, Sadi Celil Cengiz, Selçuk Aydemir, Sarp Apak, Ruhi Sarı, Cem Gelinoğlu, Metin Keçeci, Bora Akkaş, Muharrem Türkseven, Şahin Irmak, Nilperi Şahinkaya, Açelya Akkoyun, Hasibe Eren, Engin Altan Düzyatan, Engin Günaydın, Uğur Bilgin, Hakan Meriçliler, Birol Güven gibi pek çok ünlü isim ve Yurtsever'in yakınları ile sevenleri katıldı.
"BİR GÜN TEKRAR BULUŞACAĞIZ"
Törenin sunuculuğunu üstlenen Onur Buldu, yakın dostuna "Çocuk adam' derdim ona, bence onu en iyi anlatan cümle budur. Onu anlatacak çok kelime, çok cümle var ama dilimin ve yüreğimin yetişebileceğini zannetmiyorum. Biz şimdi kiminle uğraşacağız abi? O kocaman boşluğu nasıl doldurabileceğiz? Güle güle Şinasi ağabey, güle güle çocuk adam. Güle güle en büyük Beşiktaşlı Şinasi Yurtsever. Hayatımızdaki varlığın için sana teşekkür ederiz. Bir gün tekrar buluşacağımıza eminim" sözleriyle veda etti.
"Bu, ilk yaşadığım bu aileden kayıp"
Törende konuşmak üzere kürsüye gelen oyuncu Ayhan Taş bir süre tabuta bakındıktan sonra, "Biz bir aileyiz, birbirimizi tanımasak da bir aileyiz. Hep beraberiz. Bu, ilk yaşadığım bu aileden kayıp. Kayıp da diyemiyoruz, canım arkadaşım, arkadaşımız, sevdiğimiz, birlikte mesleğimizi paylaştığımız. İnsanları güldürebilmek, eğlendirebilmek ve onlara moral verebilmek için, kendi yaşamımızı kazanmak için gönülden çalıştık Şinasi ile. Sette her zaman iyi, eğlenceli, keyiflidir. İyi bir ekip arkadaşı, iyi bir arkadaş, iyi bir dost. Biz bir aileyiz, bunu dışarıdaki insanlar biliyor, hiç tanımayanlar ise gelip başınız sağ olsun diyorlar. Onlar biliyor bizim bir aile olduğumuzu. Kardeşim. Uğurlar olsun Şinasi" dedi. Ardından tabutu öperek kürsüden ayrıldı.
AHMET KURAL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Oyuncu Ahmet Kural ise "Oyunculuk mesleği yapmadan önce 2006 yılında, buralarda bir mekanda karşılaşmıştık kendisiyle. Çok büyük hayranı olduğumu söylemiştim. 2009 yılında Mardin'e dizi çekmeye gittik, orada onu bekliyordum gelsin diye" şeklinde konuştuğu sırada göz yaşlarına hakim olamayıp özür dileyerek kürsüden ayrıldı.
Konuşmaların ardından Yurtsever'in bazı dizi ve filmlerinden kesitler izletildi, törenin sonunda ise omuzlar üstünde tabutu tören alanından çıkarıldı.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Şinasi Yurtsever, Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Bir süredir mide kanseri ile mücadele ederken tedavi gördüğü hastanede 51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Şinasi Yurtsever için öğle namazına müteakip Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
Törene Yurtsever'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra pek çok ünlü isim de katıldı. Yurtsever, cenaze namazının ardından defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtBu bizim dinimizde olmayan birşey Hristiyan adeti ölenin hakkında övünce sözler söylemek. Olum öldü öldü. Tekrar iman varsa görüşürsün yoksa....Beğen Toplam 4 beğeni
-
nitekim 1 saat önce Şikayet Etbu kadarsa 1000 tane laf etmişler bir harf faydası yokBeğen
-
kelkit 2 saat önce Şikayet Etatatürk kültür merkezinde cenazeyi oturup izlemede moda oldu o cenaze orda dile gelse .... neyse siz anladınızBeğen Toplam 7 beğeni
-
Fatih Ahmet 2 saat önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Özlü yorum 2 saat önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin. Güzel insan olarak tanidik. İzlediğimiz dizilerde filmlerde bizleri güldürdü moral verdi. Ruhuna el Fatiha. Allah günahlarını affetsin inşallahBeğen Toplam 6 beğeni