Yıldız Teknik Üniversitesi'nde binlerce öğrenci iftarda bir araya geldi

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri iftar sofrasında buluştu. 2. Geleneksel YTÜ Fark iftarında 3 bin 100 öğrenci birlikte oruç açtı.

GİRİŞ 16.03.2025 02:52 GÜNCELLEME 16.03.2025 03:46
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından bu sene 2.si düzenlenen Fark İftar'ı etkinliğine binlerce öğrenci katıldı.

YTÜ Fikri Araştırmalar Kulübü'nün organize ettiği iftar etkinliğine katılım çok yüksekti. Öğrenciler arasından bir gencin okuduğu ezan sonrası öğrenciler oruçlarını açtı.

İftar sonrası öğrenciler cemaatle namaz kıldı.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • Zeliha 1 ay önce Şikayet Et
    Maşallah Bârekallah
    Cevapla
  • Zeliha 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim sayılarını artırsın Allah kabul etsin gençler gurur duyuyoruz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    karni agriyanlarada soda gonderseydiniz
    Cevapla
  • misafir dayı 1 ay önce Şikayet Et
    layıhlıh elden gideeyeaaaaa llawww:)
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Maşaallah. Allah cc emeği geçen ve katılanlardan razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul'da büyük deprem!
Erdoğan'dan son dakika deprem mesajı!