Akşener, İmamoğlu'nun tutuklandığı gün ortaya çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınma ve tutuklanma sürecinde herhangi bir açıklama yapmayan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir iftar yemeği organizasyonunda görüntülendi.

GİRİŞ 24.03.2025 06:55 GÜNCELLEME 25.03.2025 18:00
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gözaltına alınmıştı. İmamoğlu, dün terör soruşturmasında serbest bırakılırken, yolsuzluk soruşturmasından ise tutuklandı. İmamoğlu, tutuklanmasının ardından İBB Başkanlığı görevinden de uzaklaştırıldı.

AKŞENER SESSİZ KALDI

Bu süreçte İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu hem Saraçhane'ye hem de İstanbul Adalet Sarayı'na giderek İmamoğlu'na açık destek verirken, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sessiz kalması dikkat çekti.

İFTAR YEMEĞİNDE GÖRÜNDÜ

İmamoğlu'nun tutuklandığı ve görevden uzaklaştırıldığı gün ise Akşener, bir iftar yemeği organizasyonunda görüntülendi. Akşener'in de yer aldığı organizasyona ilişkin kare, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Akburak, paylaşımına, "Kurucu liderimiz Sn. Meral Akşener ile birlikte kıymetli dostum Ahmet Arslan'ın iftar davetine katıldık. Ülkesini çok seven ve katma değer oluşturan vatanperver insanlarla bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duydum. Var olsunlar." notunu düştü.

Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 55
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    eko cok buyuk hirsiz
    Cevapla
  • armutlu ali kemali 1 gün önce Şikayet Et
    Menfaat sevmenin adı, Ülke sevme olarak lanse edileli yıllar oldu, siyaset, Beytül malden, Ultra zengin olma sanatına dönüştü
    Cevapla
  • esasında 1 gün önce Şikayet Et
    Rabbi yesir mi görüyordu CHP'nin imamının yüzünde
    Cevapla
  • Yolcu 1 gün önce Şikayet Et
    Kim bizi kandırırsa bizden değildir buyuruyor.buyuruyor sevgili peygamberimiz.
    Cevapla
  • Yolcu 1 gün önce Şikayet Et
    Kim bir hayıra vesile olursa,o hayır devam ettiği sürece o kişiye de hayır yazılır.Kim bir şere vesile olursa o şer devam ettiği sürece o kişiyede şer yazılır.Buyuruyor rabbim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Skandal savaş planı sızıntısından Avrupa çıktı! ABD’de ulusal güvenlik krizi kapıda