Konya Büyükşehir Belediyesi “Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında iftar programı düzenledi
Konya Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında iftar programı düzenledi.

GİRİŞ 24.03.2025 16:16
GÜNCELLEME 24.03.2025 16:35
Etkinlik, Meliha Ercan Huzurevi, Merkezsev Huzurevi ve İsmail Işık Huzurevi'nden büyüklerimizin katılımcılarla gerçekleştirildi. Katılımcılar, iftar programı öncesinde Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.
Akyokuş Kasrı’nda gerçekleştirilen programa Meliha Ercan Huzurevi, Merkezsev Huzurevi ve İsmail Işık Huzurevi'nde kalan büyüklerimiz katıldı.
Katılımcılar, iftar programı öncesinde Mevlana Müzesi ziyaretiyle Konya'nın manevi değerlerini ve Mevlana'nın öğretilerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.
Tarihi ve huzurlu atmosferde birlikte oruçlarını açan katılımcılar, bu anlamlı günün tadını çıkardı.
YORUMLAR 1
-
zafer gülten 6 gün önce Şikayet Etyaşlılara saygı eskidendi....çocukken otobüste oturupda gittiğimi pek hatırlamıyorum...yaşlı birini gördümmü hemen kalkar yerimi verirdim,ya ayakta gider,ya annemin,babamın kucağına otururdum...şimdi ise büyükler oturtuyolar çocukları ve bide tembihliyorlar....sakın kimseye yer vermeyin. ve çocuk ,genç oturuyor,yaşlı ayakta..çocuğa kalk yaşlı otursun desen anası kavgaya hazır..Beğen