Konya Büyükşehir Belediyesi “Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında iftar programı düzenledi

Konya Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında iftar programı düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi “Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında iftar programı düzenledi
Konya Büyükşehir Belediyesi “Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında iftar programı düzenledi
GİRİŞ 24.03.2025 16:16 GÜNCELLEME 24.03.2025 16:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Etkinlik, Meliha Ercan Huzurevi, Merkezsev Huzurevi ve İsmail Işık Huzurevi'nden büyüklerimizin katılımcılarla gerçekleştirildi. Katılımcılar, iftar programı öncesinde Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.

Akyokuş Kasrı’nda gerçekleştirilen programa Meliha Ercan Huzurevi, Merkezsev Huzurevi ve İsmail Işık Huzurevi'nde kalan büyüklerimiz katıldı.

Katılımcılar, iftar programı öncesinde Mevlana Müzesi ziyaretiyle Konya'nın manevi değerlerini ve Mevlana'nın öğretilerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Tarihi ve huzurlu atmosferde birlikte oruçlarını açan katılımcılar, bu anlamlı günün tadını çıkardı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • zafer gülten 6 gün önce Şikayet Et
    yaşlılara saygı eskidendi....çocukken otobüste oturupda gittiğimi pek hatırlamıyorum...yaşlı birini gördümmü hemen kalkar yerimi verirdim,ya ayakta gider,ya annemin,babamın kucağına otururdum...şimdi ise büyükler oturtuyolar çocukları ve bide tembihliyorlar....sakın kimseye yer vermeyin. ve çocuk ,genç oturuyor,yaşlı ayakta..çocuğa kalk yaşlı otursun desen anası kavgaya hazır..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan son dakika duyurdu! Ermenistan'dan yeni provokasyon! Ordu harekete geçti
Avrupa'da durgun ekonomi işten çıkarma dalgasını büyütüyor