SON DAKİKA: Şişli Belediye Başkan yardımcısı Ebru Özdemir tutuklandı

Son dakika haberleri... İstanbul'daki terör ve yolsuzluk soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ebru Özdemir tutuklandı.

GİRİŞ 28.03.2025 17:02 GÜNCELLEME 28.03.2025 17:02
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA: İBB'ye yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmaları kapsamında düzenlenen operasyonla ilgili firari olarak aranırken teslim olan ve gözaltına alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Özdemir'in İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki yasal işlemleri tamamlandı. Ebru Özdemir adliyeye sevk edildi. Gelen son bilgiye göre Özdemir için tutuklama talebi geldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) eski Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Şişli Belediye eski Başkanı Resul Emrah Şahan'ın da aralarında bulunduğu 7 kişi hakkında başlatılan 'kent uzlaşısı' soruşturma sürüyor.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Hakkında yakalama kararı bulunan ve 26 Mart'ta gözaltına alınan Şişli Belediye eski Başkan Yardımcısı Ebru Özdemir, adliyeye sevk edildi.

Ebru Özdemir

YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI

Soruşturma kapsamında İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, 24 Mart'ta Ebru Özdemir, Spectrum House Düşünce ve Araştırma Merkezi Genel Direktörü Azad Barış ve Spectrum House İdari İşler Direktörü Hunav Altun hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan yakalama kararı çıkartılmıştı.

TUTUKLANDI

Son dakika haberine göre; Özdemir hakkında savcılık tutuklama talebinde bulundu. Özdemir, kent uzlaşısı soruşturması kapsamında tutuklandı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 33
  • Recep 3 gün önce Şikayet Et
    Bu filmi izledik balyoz ve ergenekonda
    Cevapla
  • İstanbul lu 4 gün önce Şikayet Et
    Bir İstanbul lu soruyor. Eko Paralar nerede?
    Cevapla
  • miroglu 4 gün önce Şikayet Et
    ebruyu da ekremin konusuna koyun bol.bol hasret gidersinler iyi olmazmi
    Cevapla
  • Rezillikler 4 gün önce Şikayet Et
    Ekranlarda, medyada ağızlarından halk, adalet, eşitlik kavramları düşmeyen algıcılar, çatır çatır milletin parasını yemişler. Zehir zıkkım olsun , ağzınızdan burnu uzdan gelsin......
    Cevapla
  • Misafir 4 gün önce Şikayet Et
    CHP demek İslam ve müslüman düşmanlığı demek CHP demek hırsız yalancı üşkaatçı dolandırıcı vatan hainleri demek CHP bu hırsız CHP hırsız CHP
    Cevapla
  • Arif 3 gün önce Şikayet Et
    Ya sen kendin nesin,hiç merak ettin mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin boykot çağrısının asıl amacını madde madde paylaştılar: Boykot değil milli zarar
İsrail'de Türkiye endişesi! 'Bizim için tehdit'