Bakan Yerlikaya duyurdu: Emniyet Amiri Mehmet Baran vefat etti
Bakan Yerlikaya: Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Emniyet Müdür Vekili olarak görev yapan Emniyet Amirimiz Mehmet Baran geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir.

GİRİŞ 01.04.2025 19:45
GÜNCELLEME 01.04.2025 21:45
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Milletimizin başı sağ olsun. Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Emniyet Müdür Vekili olarak görev yapan Emniyet Amirimiz Mehmet Baran geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Mehmet Kardeşime Allah'tan rahmet; ailesine, Kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun" ifadelerini kullandı.
Milletimizin başı sağ olsun
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 1, 2025
Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Emniyet Müdür Vekili olarak görev yapan Emniyet Amirimiz Mehmet Baran geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir.
Mehmet Kardeşime Allah'tan rahmet; ailesine, Kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı… pic.twitter.com/5XrI1w3p1Y
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 30
-
Kemal 1 hafta önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun makamın âli olsunBeğen
-
Cerrah 1 hafta önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Beğen
-
Sedat e 1 hafta önce Şikayet EtYüce Allah rahmet eylesin sabır versinBeğen
-
Onur 1 hafta önce Şikayet EtCovid aşıları... Coraspin kullanın ve sigarayı bırakın.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Ali 1 hafta önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBeğen