İstanbul'da film gibi olay: Oto galeriye bombalı saldırı!
İstanbul Bağcılar’da bir şüpheli, bir oto galeriye el yapımı olduğu değerlendirilen bomba atarak kaçtı. Galeride patlama meydana gerilirken, iş yeri sahiplerinin yaklaşık 1 ay önce tehdit edildikleri öğrenildi.
GİRİŞ 14.04.2025 22:09
GÜNCELLEME 14.04.2025 22:21
Olay, saat 16.00 sıralarında Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 2250. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir şüpheli, oto galeriye yaya şekilde geldi. Şüpheli, iş yeri sorumlusu B.Ş.’yi dışarıya çağırdıktan sonra oto galeriye el yapımı olduğu değerlendirilen bomba atarak kaçtı.
Patlamada iş yerinin camları ve iç kısmı zarar görürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.
İş yeri sahiplerinin yaklaşık 1 ay önce bir çete tarafından telefon uygulaması üzerinden tehdit edildiği öğrenildi. Polis ekiplerinin bombayı atan şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.
YORUMLAR 16
-
ARI 18 saat önce Şikayet EtBu mafya ve mafyacıklardan dolayı insanlar işyeri açmıyorlar.Devletimiz bunları ne zaman tamamen yok edecek. Gürcistan bu işi bitirdi. Örnek alın.Beğen
-
Reis 20 saat önce Şikayet EtNe makemesi bulduğu yerde kafasına sıkacakBeğen Toplam 9 beğeni
-
Müslüman Türk 20 saat önce Şikayet Etİdam idam şart bu ülkeye hertaraf çeteBeğen Toplam 7 beğeni
-
Unutmayan Mehmet 21 saat önce Şikayet EtBunları ağır cezalar verin gerekirse idam cana mala kast ediyor ipin ucu kaçtı daha da kaçacağa benziyor alkol ü idim madde etkisindeydim hakim ler e iş bırakmadan katolok sucuları dan hızlıca ceza lütfen yeter artıkBeğen Toplam 9 beğeni
-
Misafir 21 saat önce Şikayet Etdolandırılmıştır sonrada şeytana uymuştur devamı sonraBeğen Toplam 3 beğeni