Yavuz Bingöl'den Sırrı Süreyya Önder açıklaması: Saatlerce türkü söylerdik
Sırrı Süreyya Önder’in kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı İstanbul’da tedavi altına alındığı bildirildi. Sanatçı Yavuz Bingöl, hastaneye kaldırılan Sırrı Süreyya Önder’i ziyarete geldi.
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı İstanbul’da tedavi altına alındığı bildirildi.
'KANSER OLDUĞUNU BİLİYORDUK'
Önder'in kaldırıldığı hastaneye çok sayıda sanatçı ve siyasetçi gitti. Önder'in yakın arkadaşlarından sanatçı Yavuz Bingöl de Önder'i yalnız bırakmadı.
CNN Türk'e konuşan Bingöl, Önder'in kanser hastası olduğunu bildiklerini söyledi. "Herkes dua etsin, durumu biraz kritik" diyen Bingöl şu ifadeleri kullandı: "Ameliyatta şu anda. Bekliyoruz. Öğrenince kızını aradım. Burada olduğunu öğrendim, hemen geldim. Galiba hastanede kalbi durmuş ama burada geri dönmüş. Evvelsi gün görüntülü telefonla konuştuk, türkü söyledik. İlginç hayat. Çok renkli, güler yüzlü biri. Durumuna kritik diyorlar. Herkes dua etsin. Barış sürecine çok büyük katkı koydu yıllardır. İnşallah hemen sağlığına kavuşur.
30 yıla yakın dostluk. Vardı bilgimiz ama ser verip sır vermiyordu. Bir kaç kere kemoterapiye gittiğini biliyorum. Haftada en az bir kez iki kez ararız görüntülü konuşuruz. Bize hastalığının ne kadar ciddi olduğunu hiç söylemedi. Ama tabi kanser olduğunu biliyorduk ama durumu nedir ne düzeydedir anlatmıyordu. Tabi kendisi çok çalışıyor."
"TOPLANIR SAATLERCE TÜRKÜ SÖYLERDİK"
Bingöl ayrıca "İyi bir yazardır, iyi bir yönetmendir. Herkesi güldürür. İnanılmaz bir türkü repertuvarı vardır. Oktay, Olgun, ben ve o çok yakınız. Toplanırız, saatlerce türküler söyleriz. Bu hafta görüşecektik, böyle talihsiz bir şey oldu" ifadelerini kullanırken; ağlamaklı sesi de dikkat çekti.
-
ibrahim yıldırım 2 gün önce Şikayet Etİnsan evladı denen cinstendir Sırrı bey... nancı kendine gereken hesabı oda bizde Allah'a vereceğiz, kimseyi ilgilendirmez... ama bu adam hakikaten kırmadan dökmeden yaşadı, hakaretini duymadım... Allah yardımcısı olsun, inşallah...Beğen Toplam 1 beğeni
-
Sedat Antalya 2 gün önce Şikayet EtDoğruyu söylemek gerekirse, ben şahsen sevmiyorum, ama bu şu gerçeğin üzerini örtmez, çizgisi olan sağlam karakterli biri, kıvırma yalan yok, her ne kadar Dem partisinin yöneticisi olsada, devlet millet sevgisinin bizden daha az olduğuna inanmıyorum, dünya onundu ahirette de onun,Beğen
-
B. - H . 2 gün önce Şikayet EtRabbimiz hayırlı şifalar versin . O' da Türkiye için canını verirdiBeğen
-
Adam 2 gün önce Şikayet EtAllah bu vatana hayrı veya şerri nisbetince muamele de bulunsunBeğen Toplam 3 beğeni
-
Ülkeci 2 gün önce Şikayet EtTerörsüz Türkiye çabasımı bu hale getirdi? En çok uğraşan isme ne oldu böyle?Beğen
-
Xyz 2 gün önce Şikayet EtTürkü ahiretinizi kurtarmaz.Beğen Toplam 5 beğeni
-
B . - H . 2 gün önce Şikayet EtLailaillah Muhammedün ResulullahBeğen
-
Münire 2 gün önce Şikayet EtGelenekler haram olmadıkça günah değil Laa ilahe illallah diyen herkes kardeştirBeğen