Minguzzi cinayetinde organize kötülük! Katili kınayan genç darp edildi
Kadıköy'de canice katledilen 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin ölümüyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Katil zanlısını sosyal medyada kınayan 16 yaşındaki lise öğrencisi U.A.Y., yaşları 18'den küçük 7 kişi tarafından darp edildi.
Kadıköy'de gittiği pazarda uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldürülen 15 yaşındaki Ahmet Minguzzi cinayetiyle ilgili her geçen gün yeni bir tuhaflık yaşanıyor.
İlk olarak evladını kaybeden ailenin tehdit edilmesiyle başlayan olaylar zincirine küçük çocuğun mezarının tahrip edilmesi damga vurdu. Son olay ise artık pes dedirtti.
KATİLİ KINAYAN YORUM YAPTI
İddiaya göre 16 yaşındaki lise öğrencisi U.A.Y., Ahmet Minguzzi ile ilgili bir haber gördü.
Sosyal medya üzerinden gördüğü haberin altına katili kınayan bir yorum yaptı. Ne olduysa bundan sonra oldu.
Bu yorumu gören bir grup önce lise öğrencisi U.A.Y'yi sosyal medya üzerinde tehdit etmeye başladı. Ardından cep telefonu numarasını bulup tehdit mesajları atmaya başladılar.
PARKA ÇAĞIRIP DÖVDÜLER
İddiaya göre bununla da yetinmeyen çete geçtiğimiz Cumartesi günü liseli genci arayıp Sancaktepe'deki evinin yakınında bulunan bir parka çağırdı.
Parka giden U.A.T. neye uğradığını şaşırdı. Bir grup üzerine çullanıp onu darp etti.
İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan U.A.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
TİKTOK YORUMU YAPTI DİYE DARP ETTİLER
Ailesinin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis ekipleri 16 yaşındaki gencin ifadesine başvurdu.
U.A.Y. ifadesinde Minguzzi'nin öldürülmesi konusu ile alakalı tiktok üzerinden yaptığı yorumdan dolayı tehdit edildiğini ve bir numara üzerinden kendisine ulaşıldığını bugünde akşam saatlerinde darp edildiğini söyledi.
7 KİŞİ TUTUKLANDI
Yapılan çalışmalar sonucu olaya karıştığı tespit edilen 7 şüpheli gözaltına alındı.
Hepsinin de 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen 7 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
-
Azmi 3 gün önce Şikayet EtBu olay sanki sıradan bir çocuk cinayeti gibi değil, farklı bir şey var işin içinde. Akla mantığa uymayan bir senaryo var ortada. Şu geçenlerde dağda kaybolup ölen Peyzaj Mimarı Ece Gürel olayı gibi. Ölen çocuk diklenen kavga eden bir yapısı yok gibi. Öldüren çocuklar ve destekçilerini bu kadar kinlendiren nedir acaba ?Beğen
-
Rizeli53 3 gün önce Şikayet EtBu postu beş para etmez çapulcu sürüsüne devlet gücünü en sert şekilde göstermelidir.Beğen
-
hhüseyin 3 gün önce Şikayet Etkurtlar vadisi diye, çukur diye diziler oynatılırsa memlekette; işte sonuç bu!Beğen
-
Zümrüt 3 gün önce Şikayet Etceteler capulcularin basi ezilmeli yoksa bunlardan cok fitne cikar kisas gelmeliBeğen
-
fatih 3 gün önce Şikayet Etya kardeşim çocuk mocuk lafını cezalardan kaldırın ne çocuğu ortalık it uğursuz kaynıyor herkes cezasını çeksin şunlara bak daha şimdiden mafyacılık oynuyorlar çocuğu katledip bide tehdit ediyorlar bu nedirya iyi o zaman herkes çocuğuna suç işletsin çocuktur desin cezası neyse yatsınlar çocuk falan değil şimdiki nesilBeğen Toplam 4 beğeni