Korkunç olay: Yaralı bulunan sürücünün aracından eşinin cesedi çıktı!
Erzurum'da Ali Osman Buzlak (21), düğün hazırlıkları yaptığı resmi nikahlı eşi Hatice Agcakale Buzlak'ı (24) otomobilde boğarak öldürüp ardından da şişeyle kendi boğazını ve ellerini kesti.
Olay, dün gece, Erzurum Şehir Hastanesi'nin bahçesinde meydana geldi. Aracında yaralı olarak bulunan 21 yaşındaki Ali Osman Buzlak'ın aracından vahşet çıktı.
Ali Osman Buzlak, bahçede park halindeki otomobilde, eşi Hatice Agcakale Buzlak ile tartıştı. İddiaya göre; Ali Osman Buzlak, tartışmanın büyümesiyle Hatice Agcakele Buzlak'ı otomobilde boğdu.
EŞİNİ ÖLDÜRÜP, KENDİSİNİ YARALADI
Düğün hazırlıkları yaptığı eşinin cansız bedenini otomobilin bagajına koyan Buzlak, araçtaki şişeyi kırıp boğaz ve bileklerini kesti. Aracıyla uzaklaşan Buzlak, bir süre sonra Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Murat Ellik Bulvarı'nda direksiyonda hareketsiz bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Buzlak, Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.
Buzlak'ın direksiyonda yaralı halde bulunmasının ardından polis ekipleri otomobilde arama yaptı. Ekiplerin yaptığı aramada ise bagajda Hatice Agcakale Buzlak'ın cansız bedenini buldu. Buzlak’ın cenazesi, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırdı.
DÜĞÜN HAZIRLIKLARI YAPIYORLARMIŞ
Ali Osman Buzlak'ı hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alan polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.
Öte yandan Ali Osman Buzlak ile Hatice Agcakale Buzlak'ın resmi nikahlarını kıydıkları ve düğün hazırlığı yaptıkları öğrenildi.
-
German 50 1 hafta önce Şikayet EtTürkiye de Tik tok kapatilsin,Beğen
-
Hasan Hüseyin 1 hafta önce Şikayet EtSosyal medya çok aileleri yıkıyor eşler kullanmayı bırakmalıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Önce vicdan 1 hafta önce Şikayet EtÇocuklarımız, gençlerimiz maneviyattan uzak ahlaksız büyüyorlar. Çoğu bulunduğu yaşın sorumluluklarını yerine getirecek yeterlikte değil. Evlenen çiftler de bu yükü kaldıracak yeterlikte değil maalesef. Böyle olunca toplum çok ağır bedeller ödüyor.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Selçuk 1 hafta önce Şikayet Etİnsan hakları dedikleri şey koca bir yalan. İnsan hakları yaşayan içindir ölenin hiçbir hakkı yoktur. Biri birini öldürdükten sonra insan hakları devreye girer ve yaşayanı yaşatmak için seferber olur. Onu tedavi eder korur kollar güvenliğini sağlar yatağını verir yemeğini verir sonrada iyi halden serbest bırakır. Ölen öldüğü için artık bir insanlığı kalmadığı için yaşayan insan olur.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Misafir 1 hafta önce Şikayet EtDüne kadar bu kızla hiç konuşmadın mı.ne dedi de öldürdün.zekan evlenecek yaşa gelmemiş.Beğen Toplam 2 beğeni