Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcıyı tehdit etmişti: O kişi iş insanı çıktı!
Cumhuriyet savcısına yönelik "Hakim savcı tanımam, sıkar geçeriz. En temizi yurt dışından tetikçi getirmek" şeklinde tehditte bulunan iş insanı Gökhan G. ikinci dalga operasyon kapsamında yakalandı.
İstanbul'da bebekleri kendilerinin anlaşmalı olduğu hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak ölmelerine neden olan Yenidoğan Çetesi yöneticileri ve üyelerine yönelik soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin'in makamında tehdit edilmesine ilişkin ikinci dalga operasyon düzenlendi.
"HAKİM SAVCI TANIMAM, SIKAR GEÇERİZ" DEMİŞTİ
Cumhuriyet savcısına yönelik "Hakim savcı tanımam, sıkar geçeriz. En temizi yurt dışından tetikçi getirmek" şeklinde tehditte bulunan iş insanı Gökhan G. ikinci dalga operasyon kapsamında yakalandı.
SAVCIYI TEHDİT EDEN İŞ İNSANI TUTUKLANDI
Bazı sanıkların tahliyesi için 100 bin dolar karşılığında pazarlık yaptığı belirlenen iş insanı Gökhan G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KİŞİSEL VERİLERİ SAĞLAYAN ŞÜPHELİYE EV HAPSİ
Öte yandan, düzenlenen operasyon ile yakalanan bir başka şüpheli Zeynep K'nin ise bir GSM şirketinde çalıştığı ve savcıya yönelik tehditlerde bulunan Mustafa Kemal Zengin ile birlikte hareket ederek kişisel verileri sağladığı tespit edildi. Zeynep K. hakkında ev hapsi kararı verildi.
-
Meral23 6 saat önce Şikayet EtÇok ağır bir suç ev hapsi ödül olmuş bu kişiyeBeğen Toplam 5 beğeni
-
M. Nuna 6 saat önce Şikayet EtEl yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 7 saat önce Şikayet EtDevlete baş kaldıranın başı ezilir noktaBeğen Toplam 5 beğeni
-
Yorgun ak 9 saat önce Şikayet EtÇok acayip iş çetesi iş insanı oluyor mafya babası iş insanı oluyor bunlar kimden cesaret alıyor savcı hakim devlet bu it çetesinden mi korkuyor çok garipBeğen Toplam 10 beğeni
-
Misafir 9 saat önce Şikayet EtMikrop.Beğen Toplam 3 beğeni