Lokanta çalışanı, çocuğun boğazına kaçan ekmeği böyle çıkardı

Muş'ta ailesiyle birlikte lokantada yemek yiyen bir çocuğun boğazına ekmek kaçtı. Nefes almakta zorlanan çocuğa ilk müdahaleyi, olay anında durumu fark eden işletme çalışanı yaptı. Zamanında müdahale çevredeki vatandaşlardan takdir topladı.

GİRİŞ 18.04.2025 22:33 GÜNCELLEME 18.04.2025 23:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Lokantada ailesiyle yemek yerken boğazına ekmek kaçan ve kendi başına çıkaramayan çocuğa hızla müdahale eden işletme çalışanı Özbey, Heimlich manevrası uygulayarak çocuğun boğazındaki ekmeği çıkardı.

Müdahale sayesinde çocuk yeniden nefes almaya başlarken, ailesi ve çevredeki müşteriler büyük panik yaşadı. Olayın ardından ailesi tarafından da kontrol edilen çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çocuğu kurtaran Yusuf Özbey, zamanında müdahalesiyle çevredeki vatandaşlardan takdir topladı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 15 saat önce Şikayet Et
    milli eğitim bakanlığı tarafından derhal ilk yardım dersi koymalıdır ilkokuldan üniversiteye kadar
    Cevapla
  • Bakanlık 3 saat önce Şikayet Et
    Bakanlık uyusun anca en önemli ders ve sorumluluk olmalı ilk yardım dediğiniz gibi!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Real Madrid'de taraftarlar yıldızların biletini kesti! Arda Güler listede sonuncu oldu
Ürkütücü silah yığınağı! Bugüne kadar görülmemiş çapta sevkiyat