İmamoğlu soruşturmasında derin bağlantılar: Köstebekler bulundu! Oteli gizli üs yapmışlar

Eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklandığı yolsuzluk soruşturmasının seyri değişti. Jammer korumalı gizli otel katları, 70 milyonluk zırhlı Maybach ve devletten bilgi sızdıran köstebek ağı savcılığın radarına takıldı.

GİRİŞ 29.04.2025 13:17 GÜNCELLEME 29.04.2025 17:59
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

İBB merkezli yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu derinleştikçe hassas bağlantılar açığa çıkıyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma dosyasına devlet içi kripto ağ, yolsuzluk şebekesine bilgi sızdıran köstebekler, gizli toplantılar ve zırhlı lüks araçlar girdi.

EN HASSAS ODA ONA TAHSİS EDİLMİŞ... OTELDE GİZLİ ÜS

Sontv’de yer alan habere göre Ekrem İmamoğlu, İstanbul Etiler’de bulunan Le Meridien Hotel’in 17. ve 18. katlarındaki zirve dairelerde, JAMMER cihazlarıyla korunmuş gizli toplantılar düzenledi. Bu katların İmamoğlu’na bedelsiz tahsis edildiği öğrenildi. Başsavcılık bu alanları “gizli üs” olarak niteledi.

İmamoğlu'nun karartılan toplantısı ifşa oldu! Bavul bavul götürdülerİmamoğlu'nun karartılan toplantısı ifşa oldu! Bavul bavul götürdüler

İBB’DEN ÇOK O OTELE GİTMİŞ

Cumhurbaşkanlığı adaylığı hayaliyle sık sık şehir ve ülke dışı temaslarda bulunan İmamoğlu’nun İstanbul’a kısıtlı zamanlarda geldiği bilinirken, şehirde adeta İBB’den çok Le Meridien oteline giriş yaptığı saptandı. Yenişafak gazetesinin haberine göre İmamoğlu’nun son 6 ayda 46 defa Le Meridien oteline girerek gizemli görüşmeler yaptığı tespit edildi.

İmamoğlu'nun bantlı otel ziyaretinde valiz sırrı! O da 'gizlemek' içinmişİmamoğlu'nun bantlı otel ziyaretinde valiz sırrı! O da 'gizlemek' içinmiş

BİR OTEL DAHA... YİNE AYNI BÖLGE

Soruşturma sadece Le Meridien ile sınırlı kalmadı. Başsavcılığın ulaştığı bilgilere göre, Beşiktaş’ta yer alan başka bir 5 yıldızlı otelin, İmamoğlu’nun “çok özel” konuklarıyla görüşmeleri için tahsis edildiği belirlendi. Bu otelin de teknik takip altına alındığı kaydedildi.

Ekrem İmamoğlu, İBB'den çok bu otele gitmiş: 6 ayda 42 gizli toplantı!Ekrem İmamoğlu, İBB'den çok bu otele gitmiş: 6 ayda 42 gizli toplantı!

ZIRHLI LÜKS ARAÇ HEDİYESİ... O İŞADAMI KİM?

Yalnızca devlet başkanlarına tahsis edilen Mercedes-Maybach S 600 Guard serisi tam zırhlı aracın Ekrem İmamoğlu’na “hediye” edildiğini tespiti de dosyaya girdi. 70 milyon TL değerindeki araç için siparişin 1 yıl önceden verildiği, finansmanın ise “özel bir işadamı” tarafından sağlandığı belirlendi.

Söz konusu işadamının, yıllarca devletin en büyük ihalelerini kazanan bir isim olduğu ifade edildi.

Lüks otomobilleri otoparka gizlediler! Milyonluk araçlara el konuldu!Lüks otomobilleri otoparka gizlediler! Milyonluk araçlara el konuldu!

‘SIZINTI’ AÇIĞA ÇIKTI... KÖSTEBEKLER KAMU GÖREVLİSİ

Soruşturma kapsamında ayrıca İmamoğlu’na yönelik teknik takip kararlarının sızdırılması üzerinde duruldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İmamoğlu ekibine bilgi sızdıran devlet içindeki kripto görevlilerin izini takip etti. İsim isim açığa çıkarılan ‘köstebekler’ hakkında üst mercilere resmi bilgi notları ile rapor yazıldığı bildirildi.

YOLSUZLUĞU AŞTI, DEVLETE PARALEL YAPI KURMUŞLAR

Başsavcılığın ulaştığı bulgulara göre, Le Meridien Oteli’nde kurulan gizli üs, Beşiktaş’taki ikinci otel, milyonluk zırhlı araçlar ve devlet içindeki köstebeklerle birlikte soruşturmanın yolsuzluk olgusundan çıkarak “İstanbul merkezli paralel bir yapılanma” ağına dönüştüğü yorumu yapılıyor..

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 138
  • Hüseyin Yıldız 38 dakika önce Şikayet Et
    Bu imansizlar devleti ele geçirip kâfirlere satacaklardi Rabbim oyunlarını Reyisimin eliyle bozdu elhamdülillah
    Cevapla
  • Aslan 46 dakika önce Şikayet Et
    Devlet içinde köstebeklik yapan kim varsa vatana ihanetten yargılanmalı. RABBİM bunları zelil eylesin InsaAllah
    Cevapla
  • Tual 53 dakika önce Şikayet Et
    İmamoğlu CHP nin içine girdi ve kirletti belki fetöcülerin adamıdır
    Cevapla
  • Memo 56 dakika önce Şikayet Et
    Abooooo bu neymiş ,devlet bu şahısların geleceğini bitirmeli hatta vatandaşlıktan çıkarmalı
    Cevapla
  • Türkoğlutürk. 58 dakika önce Şikayet Et
    Memleketi soyup soğana çevirme şebekesi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İtalya'da önemli mesaj: Yeni ticaret hedefi 40 milyar dolar
Murat Ongun’un kirası 5,6 milyon lira oldu