Fazla yolcuyu gizlemeye çalıştı! Eşini yolda bırakan adama gülümseten ceza!
Burdur'dan Antalya'ya giden sürücü, fazla yolcu cezasından kaçmak için eşini uygulama öncesi yol kenarında indirdi. Polis, resmi ceza yerine sürücüye “Bu akşam bulaşıkları sen yıkayacaksın” dedi.
Burdur'un Çavdır ilçesinde yaşayan sürücü Antalya'daki trafik uygulamasında fazla yolcu ile yakalanmamak için eşini yol kenarında indirdi. Durumu fark eden polis ekiplerinden sürücüye alışılmadık bir ceza gelirken ekipler tarafından resmi ceza yerine, "Bu akşam evde bulaşıkları sen yıkayacaksın" cezası verildi.
CEZA YEMEMEK İÇİN EŞİNİ YOLDA BIRAKIP UYGULAMAYA GİRDİ, POLİSTEN "EVDE BULAŞIK YIKAMA CEZASI" ALDI
Olay, Çavdır-Korkuteli karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burdur'un Çavdır ilçesinde yaşayan Vesile ve Ünal Oral çifti, kamyonetleriyle seyir halindeyken yol üzerinde trafik uygulaması yapan polis ekiplerini gördü. Araçta yasal yolcu kapasitesinin üzerinde kişi bulunması nedeniyle sürücü Ünal Oral, uygulama noktasına gelmeden hemen önce eşi Vesile Oral'ı araçtan indirerek yoluna devam etti. Sürücünün bu hamlesi uygulama yapan polis ekiplerinin gözünden kaçmadı.
Uygulama noktasında kamyoneti durduran ekipler, sürücünün eşini yol üzerinde bıraktığını fark etti. Bunun üzerine ekip otosuyla kadının bulunduğu yere giden polis ekipleri, Vesile Oral'ı alarak uygulama noktasına getirdi. Yaşanan durum üzerine sürücü ile polis memuru arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Polis memuru, önce sürücüye kaç yıllık evli olduğunu sordu. Ardından ise sürücüye resmi bir ceza yerine esprili bir "ev cezası" verdi. Polis memuru sürücüye, "Şimdi size ceza yazmayacağım. Bugün akşam bulaşıkları sen yıkayacaksın. Eğer ki yıkamazsa bana haber verin. Bu kadını buraya kadar yürüttü, ben de cezayı yazdım. Bugün bulaşık olmasa bile toplamaya yardım edeceksin" dedi.

Polisin esprili uyarısı karşısında sürücü ve eşi gülümserken, yaşanan anlar uygulama noktasında renkli görüntülere sahne oldu.
-
Misafir 1 hafta önce Şikayet EtCeza yazmadı dürüst ceza yazsa ne olacaktı ?Beğen
-
Misafir: mahmut 1 hafta önce Şikayet EtLaçkalık buradan başlıyor ne demek sana ceza yazmayacağım bu senin insiyatifinde olan bir şey değil ihlal varsa kanun ne diyorsa onu uygulamakla yükümlüsün yoksa kanun nizam olmasın keyfin isterse yaz istemese yazma nu zihniyet olduğu sürece işimiz zorBeğen Toplam 1 beğeni
-
Polis 1 hafta önce Şikayet EtMahmut sana ceza yazıyorum ömür boyu internet girme !!Beğen
-
BJK 76 1 hafta önce Şikayet EtNiye eşini bırakır başka biri yokmuyduBeğen Toplam 1 beğeni
-
aklı selim 1 hafta önce Şikayet Eteee bende 3 daha ceza yedim. banada 1 hün değil, 10 gün bulaşık cezası niye vermediler ki...Beğen
-
Misafir 1 hafta önce Şikayet EtPolisimiz Dürüst olunca işte böyle hoş muhabbetlerle bizlere tebessüm ettirirler.Polisimize TebriklerBeğen Toplam 16 beğeni