Referanduma animasyonlu destek VİDEO

Genç Siviller anayasa değişikliğinde Evet kampanyasına destek veren animasyonlar hazırlatarak Facebook sayfalarında yayınlamaya başladı.

GİRİŞ 24.08.2010 12:22 GÜNCELLEME 24.08.2010 12:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

En aykırı sivil toplum kuruluşlarından olan ve yaptıkları eylemlerle ses getiren Genç Siviller, 12 Eylül’de oylanacak anayasa değişikliği hakkında bilgilendirici animasyonlar hazırladı.

Referandumda "Neye Evet" demeliyiz temalı eğlenceli animasyonlar hazırladıklarını belirten Genç Siviller animasyonları her akşam saat 21.00’de Facebook sayfalarında yayınlıyor.

Değişiklik yapılan maddelerin hali hazırdaki durumuyla yaşama etkisi ve değişiklik yapıldıktan sonraki etkilerinin esprili bir dille anlatıldığı animasyonlardan şu ana kadar 8 tanesi yayınlandı. Yayınlanan animasyonlarda ‘Kişisel bilgiler’, ‘Darbecilerin yargılanmasını engelleyen madenin iptali’, ‘Seyahat özgürlüğü’, ‘Danıştay ve İdari Mahkemeler’, ‘Kamu denetçiliği’, ‘Pozitif ayrımcılık’ gibi konular işlendi.

Videoların tamamına BURADAN ulaşabilirsiniz.



KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • ahmet55 14 yıl önce Şikayet Et
    güzel olmuş.. güzel olmuş.
    Cevapla
  • akın 14 yıl önce Şikayet Et
    &quotnü" uzmanı. "nü" uzmanı, bir sağdan bir soldan diyeni çıkartamadınız mı...bir ipucu vereyim evet çıkarsa intihar edecekmiş..:)
    Cevapla
  • ahmet erdoğan 14 yıl önce Şikayet Et
    çok zekice de. kıral çıplak mı demiş olacağım çok merak ediyorum. ben animasyondan hiçbirşey anlamadım. yani bir şey anladım ama çok şeyini anlamadım. anlayanlar anlatırsa valla sevinirim.
    Cevapla
  • lf84 14 yıl önce Şikayet Et
    güzel olmuş. hepsini seyrettim. daha kapsamlı videolar bekliyoruz
    Cevapla
  • zerre 14 yıl önce Şikayet Et
    Cok süper olmus, tebrikler.... Genc Siviller her zaman farkli ve zekice isler yapiyorlar...Tesekkürler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
FED'in faiz kararı sonrası piyasaların tepkisi: Altını nasıl etkiler?
Cenaze töreninde patlama anları... Lübnan'da ikinci siber saldırı